– Småknepig omgång ikväll och på nytt potential för hög utdelning! 1,3 miljoner i snitt de fyra senaste veckorna plus att ingen lyckades med full pott för fem veckor sedan och den som lägger pusslet rätt får troligen bra betalt även ikväll på V86, kommenterar Spante omgången.

V86-1: Förhandsfavoriten 10 Rajah Silvio struken. Öppet lopp! Tycker 5 Il Duce Boko inte är något att lita på som betrodd och tänker gardera. 1 Heavy Duty och 6 Grace Occagnes är spännande på startvolten som lite spelade. 15 Juan och comebackande 13 Super War Horse har kunnandet lösa uppgiften – men det är många runda. Klurigt lopp och jag streckar på.

V86-2: 4 Tale Of Jacks är kapabel för klassen och en häst jag gillar, men blandar och ger lite och travmässigt flöt det inte för honom vid segern senast. Kommer därför gardera över den långa distansen. 1 Carmine Am är stark och lär syna ledaren – men även här blandas och ges det i travet. Hästarna 2,7 givna vid gardering, men jag vill främst varna för 9 Tzatziki. Underskattad häst som är snabb på speed och som nästan alltid gör bra lopp! Gynnad av litet fält och spännande till låg procent.

V86-3: 5 Joe Martini favorit i tredje, men jag tycker han är sårbar och tror mera på “yrvädret” 4 Very Good Z.S. Går denne felfritt och hushåller något bättre med krafterna den här gången så blir han svårslagen från täten! Tänkbart spikförslag. Öppet bakom där jag främst rankar 1-6.

V86-4: 7 Gargamel Sisu imponerade stort senast och är han lika bra igen här så vinner han. Motståndet lyser inte av form och med insatsen senast så lär han dessutom ha skaffat sig rejält med respekt hos konkurrenterna. Omgångens bästa spik på förhand för min del! Rankar 5-4-10-1-9 främst där bakom för de som garderar.

V86-5: 3 Gaya De Pervanche tog en mycket övertygande seger senast och rapporterna går i dur från stallet. Bra spår här och givna ettan i loppet! Även det här ett tänkbart spikförslag. Där bakom så gillar jag 4 Bear A Perfection som ska rankas tidigt – men glöm inte stallkamraten 6 Granit De La Roque som galopperade bort segern in på upploppet senast och är betydligt mindre spelad. Hästarna 12-7-9 rankar jag där bakom sedan.

V86-6: 4 Raijin Face trivs i spets och är bra för klassen. Vettig chans här då mycket talar för att han kommer till front, men jag tycker han bara varit okej på slutet ändå och procenten är för hög för att jag ska spika. 9 Karissa Bo får på nytt Rikard N Skoglund i sulkyn – vass efter galopp senast och nu kanske det blir någon form av barfotabalans igen? Tidigt motbud! Rankar 12-3 där bakom sedan.

V86-7: 6 Panther Face såg mycket fin ut i debuten för Veijo Heiskanen senast. Jag var på plats på Romme då och gillade verkligen vad jag såg – både i värmning och i loppet sedan. Spännande nu med ett lopp i kroppen! Också det här ett tänkbart spikförslag. 3 Dekanen K. är snabb ut och den jag håller som främsta motbudet. Rankar 4-12-7 främst där bakom sedan.

V86-8: 4 Intercepted toppspurtade till seger senast och kan vinna igen, men jag tycker loppet är öppet och även här så har procenten dragit iväg för mycket på förhand. 1 Gloria Sisu är snabb ut och det borde vara läge syna favoriten och köra i ledningen! Bra form. Draget i loppet för min del är dock 6 Tonique! En liten snabb häst som gjort många bra lopp på slutet och spelprocenten lockar mig. Farlig med minsta klaff och jag hoppas hon blåser till dom! Spännande drag på DD. Rankar 5-3-9 främst där bakom.

Spante har som vanligt kollat in V5-spelet också:

– 8 Dessert (V5-1) har ett svårt utgångsläge, men får inte glömmas bort. Har jagat den här hästen ett tag och hon såg fin ut i skymundan senast. Givet streck!

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter