– Superjackpot på V86 ikväll, mycket spännande! Det är dessutom en klurig omgång vi bjuds på – så den som lyckas med alla rätt borde få riktigt bra betalt, kommentarer Spante omgången.

V86-1: 1 Whipped Eggs är favorit i inledningen och han är riktigt bra, men han har pausat inför detta och det är inte givet hur bra formen är direkt vilket gör att jag vill gardera. 3 Niky Flax såg mycket fin ut som fastlåst senast och hade varit livsfarlig med lucka i V75-finalen. Revansch nu? 6 Pastor Power leder länge om han kommer till täten och 2 Ad Hoc rankar jag också tidigt. Bra form på sistnämnde!

V86-2: 9 Manuzio Hanover tycker jag har blivit för stor favorit på förhand – han kan vinna, men är ingen spik som jag lutar mig mot. Bra form annars. 4 Danilo Brick svek senast, men kan mycket bättre än så. Levererar han fullt ut så vinner han! Förstavalet och intressant kolla in värmningen, men det finns frågetecken. 5 Isco Boko är bortglömd – galopper på slutet, men han hade slagit favoriten näst senast utan galopp. Mattias Djuse ändrar balans till den här gången och intressant att Rikard N Skoglund får chansen. Pass upp!

V86-3: Den tredje avdelningen är mycket svår på förhand – känslan att vadsomhelst kan hända här. 6 Bear A Perfection har jag varnat för flera gånger om och vägrar släppa honom – felfri är han mycket spännande till låg procent. Givet streck! Rankar 7-1-12 främst där bakom i ett mycket svårt lopp.

V86-4: 10 Lady Nadine har blivit struken vilket gör att 7 Sweet On You har fått en mycket passande uppgift – läge för henne att kunna köra sig till spets efter en bit och sedan vinner hon normalt det här loppet. Spikförslag. Garderar man lär det krävas många streck – rankar 9-2-1 främst där bakom.

V86-5: 6 Vinci I.M. har också läge för att kunna köra sig till ledningen och väl där bör även hon bli svårstoppad – ett av de tänkbara spikförslagen ikväll. Hon visade bra form senast och Peter Untersteiners stallform pekar rakt uppåt efter en lite sämre period. 11 Anna S.H. tycker jag är tidig där bakom – bra spurt senast och hon duger bra i klassen. 3-9-13-5 är min rank sedan.

V86-6: Treåringslopp i sjätte och jag gillar verkligen 12 Robertino. En stor rejäl häst som ser ut att ha mycket kapacitet inombords och trots det dåliga läget så tror jag klart mest på honom. Spelintressant till under tio procent i nuläget! 5 A Question Bi har kapacitet, men är valpig och lite speciell av sig. 2 Global Approval visar fin form och har bra läge. Även 4 Intercepted såg fin ut senast utan att få chansen – tycker dessa två är minst lika heta streck som favoriten.

V86-7: 5 Smevikens Cruiser var duktig vid segern senast, men blir väl stor favorit för min smak den här gången. Motstånd saknas inte och det finns flera spelintressanta emot! 2 Jula Downtown är kapabel och har varit fin i banjobb inför detta – spännande om han funkar fullt ut. Under tio procent just nu! Det är det även på 12 Martin De Bos som såg fin ut senast och gynnas om tempo. 3 Always On Time lär prova leda länge och rankas också tidigt. Glöm sedan inte 10 Ebony Boko trots att han har bakspår – han är i superform och presterar bra även bakifrån trots att han älskar ledningen.

V86-8: 1 Indiana Boko såg fin ut som fastlåst senast och leder länge från täten här, tycker det är helt rätt att hon blivit favorit på förhand. Efter flera strykningar så växer dock 14 Odessa Celeber fram mer och mer som ett givet motbud – intrycket på henne inför senast var bättre än vad det normalt brukar vara vilket är intressant att följa upp till den här gången och hon har hårdhet som räcker långt ikväll efter att ha tävlat i stoeliten på slutet. Tror klart mest på dessa två! Rankar 11-9 främst där bakom sedan.

Spante har som vanligt även kollat in V5-omgången:

5 Ganja D’Am (V5-2) är en fin treåring och feelingen är att det kan vara dags för henne att ta sin första seger i karriären den här kvällen.

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter