– Det ser svårt ut på förhand ikväll och vi har ju haft bra utdelningar på slutet, så ingen vild gissning att det återigen kommer bli bra betalt för de som sätter V86:an, kommenterar Spante omgången.

V86-1: Knepigt lopp inleder. 8 Quiz Töll har lopp i kroppen och duger bra i det här gänget, men dåligt spår och inget plus för lång distans. Garderas. 2 Tropicana Ås har bra utgångsläge och ska rankas tidigt. Formen på 5 That’s Art? En av de som normalt duger bra. Passa 4 Ironman Pellini! Fin form på den skrällen.

V86-2: 5 Carlos Amore favorit i andra, men har startsnabba 3 American Dream invändigt och är därmed illa ute. 3 American Dream har visat fin form och kommer hon till ledningen blir hon svårslagen. Kan vara ett spikförslag! Viktigt att kolla hennes värmning dock, det är inte alltid travet flyter helt perfekt. Hästarna 11,12 tidiga vid gardering.

V86-3: 3 Franklin Face är bästa hästen enligt mig i tredje och fungerar han ska det vara bra segerchans, men han är inte alltid att lita på. 5 Global Woodstock är värst emot, men vid gardering är loppet öppet och kräver en hel del streck. 2,9,11,13 rankar jag där bakom.

V86-4: 4 Vine Vision spurtade bra senast, men han tappar travet till slut emellanåt och som favorit i ett öppet lopp så litar jag inte på honom. 7 Gullabo Däck Bling har sett stark och bra ut i sin nya regi och trivs över den långa distansen. Given! Glöm sedan inte italienska hästen 11 Vicoletto Breed, den har visat bra kapacitet i Italien när den skött sig och fungerat. Rapporteras fin i träningen. 6,8 rankar jag främst där bakom men det här racet känns det verkligen som att alla hästar kan vinna.

V86-5: 7 Nanetta Hill tycker jag är bästa spiken i omgången. Segervan häst som fått lopp i kroppen och rent motståndsmässigt så ser det mycket lämpligt ut för hennes del. Räknar kort och gott med att hon är bäst och spikar!

V86-6: 10 Lady Nadine har höjt sig flera snäpp i år och sett riktigt rejäl och bra ut. Motståndsmässigt är det inte tuffare emot den här gången och hon borde på nytt bli svårslagen. Spikförslag! 3 Livi Memory är värst emot om hon fungerar, men inte givet hon kommer till spets med 1 Apple Rose invändigt och dessutom ska det bli skor på som det låter vilket är minus. 5 Digital Class nämnde jag som skräll förr veckan – gick imål med sparade krafter då. Kan slå till om favoriten skulle ha en sämre dag.

V86-7: 1 Sevilla är van att möta tuffa konkurrenter och ska räknas med god chans i sjunde, men innerspåret är ej optimalt och det saknas inte motbud varför jag tänker gardera. 2 Dizzy River har form, men det ska bli skor på honom ikväll som det låter och det är inget plus – längesedan han tävlade så. Istället så är 4 Demolition Man F. desto mer spelintressant. Han gjorde en mycket stark insats senast! Spännande till låg procent. 6 Secret Misson gör sällan ett dåligt lopp och tillhör också de tidiga strecken. 10 Zarchicco Park är svårbedömd – ingen jag imponerats av i arkivet, men Jerry Riordan har fått bra snurr på italienska hästar förr.

V86-8: 1 Ebony Boko är knapp favorit i avslutningen och till skillnad från många av konkurrenterna så har han väldigt fin form. Ibland läser man att hästen är lite “vek”, men inget kunde vara mera fel – det är travet som är det viktiga för hur Ebony levererar över upploppen och vad gäller den biten så har han sett bättre ut än någonsin i år. Medeldistans är dock inget plus och eftersom rappe 5 Highspirit dessutom kommer utmana från början så är gardering given. 5 Highspirit såg fin ut som fastlåst senast och extra spännande om han snuvar favoriten på täten, skrällbud! 3 Olle Rols gick fort till slut senast han startade, men galopperade och travet har inte varit som bäst på honom. Inte heller i kvalet såg han klockren ut och det finns frågetecken. Det gör det även på duon 2,10 (formen?) och har man råd så ska man ha många hästar i avslutningen.

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-omgången och bjuder på en spelidé:

– 4 Bailamos  (V5-5) är en häst jag gillar och tycker det är ett givet streck i V5-avslutningen.

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter