– Det finns ett par stora favoriter på förhand ikväll, men tycker samtidigt inte de har några straffsparkar och återstår att se vad kvällens utdelning blir på V86, kommenterar Spante omgången.

V86-1: 2 Highspeed Dynamite var riktigt bra på V75 senast och återupprepar han den insatsen här så blir han svårslagen, men travmässigt fanns det en del att önska senast och jag litar inte på honom som storfavorit. 1 Domino Brick har sett fin ut på slutet och har ett intressant utgångsläge då han står ensam på start. 8 Smevikens Cruiser är bra för klassen och gynnas av ett litet fält – givna motbud.

V86-2: 3 Flashdance var bra vid segern näst senast, men galopperade direkt bakom startbilen senast och är svår att lita på fullt ut därmed. Bara en av flera för min del som hårt betrodd. 1 Got To Dash satt fast senast och nu vill man köra i ledningen – leder länge. 10 Zelante O.P. gillade jag vid segern näst senast och går han felfritt har han definitivt farten att överraska. Mitt drag i loppet! Hästarna 5,6,8 är också tidiga där bakom och jag kommer gardera rätt så rejält i det här loppet.

V86-3: 3 Ornello var mycket fin vid segern senast och sköter han sig och är lika bra igen så blir han svår att rå på. Ett av de tänkbara spikförslagen. 5 Mr Can Trix är kapabel där bakom och rankar honom tvåa. Orutinerade hästar dock och loppet är väldigt öppet om man väljer att gardera och inte litar på favoriten. En eller många är frågan? Jag lutar åt det förstnämnda.

V86-4: 6 Vivacious Allie glänste vid segern senast och jag tror att hon vinner igen. Hon har visat att hon är snabb från start och då det låter på de snabbaste konkurrenterna invändigt som att det blir släpp den här gången så blir favoriten inte att leka med. Tre gånger tidigare har hon gått i spets på svensk mark och vunnit samtliga – bra chans ta ytterligare en seger här och även om det skulle bli svar så tror jag mycket på henne. Ett av de två spikförslagen jag tror mest på ikväll. Rankar 3-2-4-1 där bakom.

V86-5: Jämnspelat i avdelning fem där 8 Queen Neo såg fin ut som fastlåst senast och det är den av de betrodda som jag gillat klart mest. Förstavalet och feelingen hon ska ha bra chans. Rankar 1-2-9-10 där bakom där sistnämnde 10 Tourzo är en rysare.

V86-6: 10 Global Unesco har seglat upp som favorit i avdelning sex vilket jag tycker är helt rätt och spännande att man ikväll dessutom har planer på att köra honom barfota fram. Bästa hästen i mina ögon och jag tror att han krossar rubbet. Ett av två spikförslag ikväll som jag tror mycket på! 3 Frankenstein Am satt fast senast och gick imål med sparat, rankar honom tvåa. 6-1-12-7 där bakom.

V86-7: Knepigt lopp i avdelning sju och känslan att mycket kan hända. Är inte särskilt imponerad av de betrodda 2,5 och tycker absolut att de måste garderas. Tror mer på 11 Ottens Flamma som spurtade bra i kvalet till Derbystoet senast och visade fin form. Mitt förstaval. Glöm heller inte 12 Bring Me Happy som satt fast, även hon i kval till Derbystoet, och inte heller hon har dragit så mycket spel på förhand. Riktigt läckert intryck senast! 8 Othella Marke nämner jag också – dåligt spår, men hon är kvick ut och inte omöjligt hon hittar till tät trots utgångsläget. Formen är fin!

V86-8: 2 Ultimaluna Grif har radat upp segrarna på svensk mark, men känslan från sidan är att hon inte har den där superformen längre vilket gör att jag vill gardera. Har sett henne värma flera gånger på slutet och inte tyckt hon sett lika alert och bra ut som tidigare starter – nu hinner man väl tyvärr inte se henne värma innan spelstopp ikväll, men får hon dödens i hårt tempo så litar jag inte på favoriten och hon kommer jag gardera. Plus med Ulf Ohlsson i sulkyn annars! 9 Une Etoile Gar såg underbar ut som fastlåst senast och rapporterna är fortsatt bra på henne. Mitt drag i loppet! Rankar 4-1-3-7 där bakom sedan.

Spante har som vanligt kollat in V5-omgången och bjuder på ett speldrag:

6 Eternal Space (V5-2) var positiv senast och från springspår bör det kunna bli ledningen på nytt ikväll. Intressant därifrån i ett öppet lopp!

 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Servicecenter, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter