Kommande onsdag, den 19 juni, står Solvalla som ensam värd av V86.

Programmet innehåller massor av topphästar, inte minst tack vare premiärupplagan av Prix Readly Express.
Readly själv är på plats för en ceremoni där han tar farväl av Solvallapubliken för sista gången.

I Prix Readly Express får vi bland andra se Svante Båths Attraversiamo möta Timo Nurmos Viking Brodde samt Conrad Lugauers Admirer och i Icelands Lopp – Första Jubileumstestet – ställs Who’s Who mot bland andra en duo från Alessandro Gocciadoros stall och flera andra tuffa motståndare.

Stoloppet för 5- och 6-åringar som inleder V86 andas toppklass, och komplettera kvällen med ett försök i Diamantstoet, ett fint fyraåringslopp och en Jackpot som lockar med fem miljoner kronor extra i åttarättspotten och ni har ett recept för en kanonkväll på Solvalla.

Nytt på Solvalla från och med denna onsdag är också att publikplats numera klassas som en serveringsyta vilket innebär att besökarna nu har möjligheten att njuta en öl eller ett glas vin över största delen av upploppsrakan till skillnad från tidigare.

Här kan du ladda ner onsdagsprogrammet
Boka bord på Solvallas restauranger här

 

Foto: ALN


Andra nyheter