Fredag 24 maj klockan 16.00 drar showen igång; Solvalla presenterar After Trot på evenemangsområdet vid stallbacken med livemusik samt mat och dryck på en stor uteservering.

Rille Live Act med rötterna i modern radiopop får Solvalla att gunga med hits av bland andra Oskar Linnros, Bruno Mars, Avicii, Petra Marklund, Coldplay och Robin.

– Jag har sett Rille Live Act många gånger och vet att det alltid blir feststämning på deras spelningar. Bara hits hela tiden – precis som man förväntar sig en Elitloppshelg, säger Solvallas marknadschef Markus Myron.

Rille Live Act har tidigare spelat på Solvalla under Elitloppshelgen och fått ett mycket positivt gensvar på sin show. Utöver After Trot på fredagen underhåller de även under lördagsförmiddagen inför tävlingarna. Before Trot, alltså.

– Vi är sjukt peppade på att besöka Elitloppet igen. Det är alltid något speciellt i luften under just de här dagarna, säger Rille.

Fakta Rille Live Act på Solvalla

Plats: Evenemangsområdet vid stallbacken

Starttid fredag 24 maj: 16.00

Starttid lördag 25 maj: 10.55

Elitloppshelgen arrangeras på Solvalla i Stockholm den 24-26 maj 2019. På söndagen körs Elitloppet – ett av världens största travlopp där 16 hästar tävlar i två olika försök med åtta hästar i vardera. De fyra främsta i varje försök möts i en final och segraren erhåller tre miljoner kronor.

Pressmeddelande från Solvalla 16 maj 2019. 
Foto: Privat


Andra nyheter