…vars system på Solvalla Andelar prickade sjuan idag! Då ska ni veta att Felix gör två system…båda gick in och gav andelsköparna totalt 8,8 miljoner kronor!!

Felix, som gör sina system på uppdrag av TR Media, har verkligen varit i storform på sistone. Så sent som vid Solvallas V75-tävlingar den nionde februari drog han in 2,7 miljoner på sina andelar, men det rekordet blev inte långlivat!
Stort grattis till de fantastiska tipsen!
– Tack så mycket. Det är roligt när ens idéer stämmer och extra roligt nu när många personer köper av andelarna.
Vad var det för idé som ligger till grund för storvinsterna?
– Det var att jag spikade Amalia Cash i 3140-metersloppet. Hon är stark och jag trodde mycket på henne i förväg, och kan man sätta en åttaprocentare går det ju att ta ut svängarna ordentligt i de andra avdelningarna. (Felix spikade sen också Smedsbo Faksen, bara så ni vet)
Hur många andelar såldes…eller rättare sagt – hur många glada vinnare finns det?
– Det stora systemet lämnades in elva gånger och gav totalt drygt sju miljoner kronor och det lilla, för 100 kronor, två gånger vilket gav runt 1,5 miljoner kronor. Det var tio andelar i det stora systemet och 25 i det lilla, så det var ganska många som var med och fick sju rätt.

Felix spelade V75 med sina kompisar innan han fick uppdraget av TR Media att vara en av deras systemmakare, och kompisgänget drog för ett drygt år sedan in 660 000 kronor vid en omgång på Bergsåker. Det rekordet rök alltså all världens väg idag.
Hur länge har du tippat på ATG Tillsammans/Solvalla Andelar?
– Jag började i november, så det är inte så lång tid.
Vad har du för bakgrund inom travet som gör dig till en bra tippare?
– Egentligen ingen alls, jag har aldrig jobbar med trav.
– Däremot har man hållit på en del med både sportspel och poker innan.

Uppenbarligen gillar Felix att spela – och lika uppenbart är att han en jäkel på att analysera. På nåt annat sätt kan man inte gärna sammanfatta hans stora dag.
Solvalla ber att få gratulera Felix och andelsköparna till en härlig lördag!

 

Håkan Ahlqvist

Foto: Privat


Andra nyheter