– Mycket spännande med Superjackpot på V86-spelet ikväll. Snacka om spelläge! kommenterar Spante omgången.

V86-1: Jag inleder med bästa spiken direkt denna jackpotkväll. Man låter nöjda med 5 Ferrari River som brukar prestera bra efter vila och det mesta talar för att han tidigt sitter i ledningen. Väl där bör han också vinna emot kvällens motstånd och så länge han inte värmer konstigt eller så är det här bästa spiken! Rankar 2-4-6 där bakom för de som vill gardera.

 

V86-2: Två hästar hårt betrodda på förhand och jag tror klart mest på 5 Viking Grace – hästen var duktig vid segern senast och har vunnit spårlottningen här. Hon bör kunna svara ut värste konkurrenten 7 S.G.Maleficent från början och hitta till ledningen och då borde även hon bli svårslagen. Värmer hon bra är det läge ta ställning! Bakom 7 S.G.Maleficent som är det givna andravalet så rankar jag 4-3 främst, men vid gardering så kan alla i detta sjuhästarfält vinna.

 

V86-3: Öppet lopp i tredje där 6 Ecu De Mieloui är obesegrad efter fem starter och har gjort det bra, men rent intrycksmässigt är det ingen häst jag fastnat för och det blir upp till bevis mot bättre motstånd ikväll. Givet streck med tanke på den inställning hästen visat, men det här är ingen favorit jag litar på. Gillar istället 4 Aqua Photo som kommer med två raka och nu är han ute över mera passande distans också. Får han travet att flyta går ingen säker och det är mitt förstaval i loppet! Som nämnt dock svårtlöst och jag vill varna för duon 8 och 9 som båda har fart att överraska om det skulle klaffa till låg procent.

 

V86-4: 6 Pontiac S.W. vann från ledningen senast trots att han blev lite pigg under vägen vilket var bra gjort, men det är tuffare emot ikväll och även den här favoriten ska garderas. 12 Electrical Storm varnade jag för senast och blev besviken då, men har får en ny chans då motståndet är enklare nu. Mattias Djuse fortsätter visa fin stallform och med rätta ryggarna spurtar hästen förhoppningsvis förbi allihopa! 2 Heylow och 13 Perfect King duger båda gott om de har en bra dag och ska också med tidigt. Sedan nämner jag en riktig jackpotsmäll i 4 Wind Knight – hästen såg fin ut inför tävlingarna senast och gick bra i skymundan, skulle han få klaff med rätta ryggarna är han tillräckligt bra för att överraska.

 

V86-5: Kort distans i femte där det är jämnt på spelet mellan 2 Dontbreakthebank Ås och 9 Thriller N.P. – jag tror mest på den sistnämnde som imponerat vid segrarna. 5 Sanda Love har ej varit som bäst på slutet, men besitter mycket fart och över kort distans får han inte nonchaleras. 4 Virna Jet gör debut på svensk mark – fin häst av det jag sett i arkivet, men frågan om det kan räcka hela vägen direkt?

 

V86-6: Sjätte avdelningen är inte bara svår vad gäller spetsstriden – det är även svårt att bena ut vem som vinner och det här är utan tvekan omgångens klurigaste lopp. 6 Very Many Legs var uppåt i skymundan senast och hade jag varit säker på att hon kom till ledningen hade hon varit extra intressant att gå på, men fler kan öppna och det är långtifrån givet. Mitt förstaval i alla fall, men här behövs garderas. Betrodda duon 4 och 7 ska båda räknas även om den sistnämnde var blek senast. 10 Maple Hills Eto’o går från favorit till skräll den här gången – han bör vara bättre med loppet senast, och ryggresa tror jag också är fördelaktigt. Passas.

 

V86-7: 9 Randemar R.D. är favorit i sjunde vilket jag tycker är helt rätt – det här är loppets bästa häst och jag tycker motståndet är lämpligt för hans del att kliva runt. Given förstahäst för min del och ett av de tänkbara spikförslagen ikväll ihop med ett gäng andra förstahästar. Rankar 2-5-7 där bakom, men även detta race kräver många streck om man garderar.

 

V86-8: 7 Load Relief gick bra efter galopp senast i debuten i ny regi vilket det lär bli “surr” om under kvällen, men travet funkade inte optimalt och jag vill se att han fungerar fullt ut innan det är någon att spika. Hästen värmde trots allt bara okej inför senast också, där Jorma Kontio satt och tittade en del på hästen i uppvärmningen. Möjligt hästen är bäst felfri, men som trolig favorit framåt kvällen är det lågt värde spela på honom även om jag har respekt för kapaciteten. Draget är 5 Real Masterpiece som oväntat fick svar om ledningen senast och sedan gick imål med sparade krafter på ett fint vis med full fart över linjen. Han är mycket bättre än sina fem procent som han är spelad nu på morgonen. Mitt drag i loppet! Rankar 4-2 främst där bakom sedan.

 

Spante har som vanligt kollat på V5-spelet också:

 – Jag gillar 3 Isco Boko (V5-4) och han såg ut att på nytt ha en bra uppgift ikväll!

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!

 

 


Andra nyheter