– Jackpot på V86-spelet är alltid spännande och jag tycker inte det är någon tvekan om vem som är bästa spiken ikväll, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: 9 Partizan Face är favorit i första – möter enklare motstånd nu än vad som varit fallet på V75 på slutet och han räknas tidigt, men mitt drag är ändå 1 Twigs Briard. Jag varnade för honom senast på V86 och han gick bra i skymundan då – tyvärr så kan han knappast försvara innerspåret, men löser det sig så är han ett tidigt bud och jag tror klart mest på denna duo i inledningen.
 
V86-2: 2 Quite Right har läge för att hitta till ledningen och blir inte lätt att slå därifrån – förstavalet och värmer han bra kan det vara en spik, men 5 Pomeroll Am och 9 Green Keeper är också bra för klassen och känns tidiga emot. Pomeroll Am var duktig vid segern – men minus för att han varit struken efteråt.
 
V86-3: 2 Alonso Caesar fick göra grovjobb utvändigt ledaren senast, men jag är inne på att han skulle kunna köra sig till ledningen ikväll och då blir han inte lätt att besegra. Givna förstavalet och även det här är ett tänkbart spikförslag. Bra form på 3 Ibelieveinamerica som är tidig bakom och skrällarna 4 och 6 får heller inte glömmas bort vid gardering.
 
V86-4: 7 Bella M.J. har gjort det bra på slutet, men får man svar i spetsstriden är hon sårbar och jag litar inte på henne som favorit. 8 Fast Moving Cash har sett jättefin ut på slutet och spurtat vasst – farlig om det löser sig från innerspåret. 4 Livi Memory har joggat undan vid segrarna och måste också rankas tidigt. Toppform! 5 Imma Hanover och 6 Petunia har båda farten att skrälla och till låg procent så åker de också med på min kupong.
 
V86-5: 9 Precious Lord är favorit i femte och det tycker jag är rätt – vettigt utgångsläge för hans del och Marcus Lindgrens hästar har visat mycket god form den senaste tiden. Hästen att slå! 3 Marys Overandout är underskattad – gör ofta bra lopp och kan öppna, intressant om man skulle hitta till ledningen. Pass upp för den hästen! Väldigt öppet lopp bakom och behöver inte vara fel att strecka på rejält.
 
V86-6: 10 Einstein Sisu är bra, men har blivit lite väl stor favorit på förhand vilket gör det givet att gardera. Han har varit bra på slutet, men någon straffspark tycker jag trots allt inte att han har. Mest intressant är 2 Pyrolator på startvolten – han galopperade troligen bort segern i sista sväng senast och till låg procent måste han passas ikväll. Roligaste skrällbudet i omgången! Även hästarna 4,7,8,9 åker med på mitt system och jag kommer gardera storfavoriten.
 
V86-7: Här kommer omgångens bästa spik och jag litar återigen på att 3 Digital Data leder runt om. Hästen ser ut att trivas fint i sin nya regi och precis som förra gången på V86 så har man läge för ledningen – därifrån bör han bli mycket svårslagen och för mig är det inget snack om att detta är bästa spiken ikväll! Rankar främst 4,5,11 där bakom.

V86-8: Det mesta talar för 5 Beautiful Bacardi i spets i avslutningen och då blir hon svårslagen – alltid intressant när Björn Goop hoppar upp för första gången dessutom. Givna tipsettan. Garderar man krävs det många streck – finska 1 Viking Grace blir troligt över från innerspåret och 11 Chapter N.Deo känns väl hårt betrodd med tanke på spåret, nämner skrällarna 2,4,10 om man streckar många hästar.

Spante har som vanligt även kollat in V5-spelet:
– 10 M.T.Master Don (V5-5) såg mycket bra ut i comebacken senast och löser det sig bara någorlunda med rätta ryggarna fram till upploppet så blir han inte lätt att stå emot!
 
 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!

Andra nyheter