– Vi inleder året med jackpot på V86 och jag tycker att det är en intressant omgång som väntar – så nu är det bara hoppas på en god start på 2019, kommenterar Spante omgången.

 

V86-1: 3 Dizzy River sköt till vasst på V75 senast och såg mycket fin ut – blir med rätta favorit här. Ett av de tänkbara spikförslagen inför kvällen, men jag har andra jag tror ännu mera på. 1 Iago Zon är ojämn, men har farten att utmana liksom 5 Wingait C.H. och jag tycker att de är givna garderingsstreck.
 
V86-2: 3 Dardanos vann på V75 senast och har läge för ledningen igen, men jag litar inte på att han vinner. 9 Eelis håller jag som en bättre häst och han svarade för en bra insats senast – min vinnare i loppet! Toppform hos 6 Electrical Storm som också räknas och i den här avdelningen sticker de mest streckade helt klart ut.
 
V86-3: Tveksam form hos en del och det finns frågetecken, men intressant med 8 Gento på svensk mark igen. Levererar han fullt ut är det här loppets bästa häst! 2 Havefunwithme såg fin ut inför loppet senast, men galopperade direkt. Revansch nu? 6 The Real Star har också kunnande som räcker och blir aningen bortglömd den här gången. Skrällbud.
 
V86-4: 10 Fame Boko höll bra senast, men hon riskerar att kunna hamna sist av de från tillägg och som favorit litar jag inte på henne. 12 Beautiful Bacardi är kapabel, men var ej som bäst senast. 11 Sheilah Laday gjorde en fin insats senast och är i bra form, givet streck! 6 Even Smaller Plum är hetast på startvolten då hon är läge för ledningen och även hon är tidig på min kupong.
 
V86-5: 6 Digital Data har varit bra i sin nya regi och jag har gillat intrycket. Det här loppet håller ingen högre klass och jag tror att man blåser till ledningen på nytt ikväll – väl där så bör man bli mycket svårslagna, och det här tycker jag är bästa spiken i omgången! Rankar 3-9-4-8 där bakom.
 
V86-6: 4 Pinewood Man tycker jag är en svag favorit och tror mycket mera på 10 Real Masterpiece som är andrahandsfavorit nu på morgonen. Han såg jättefin ut vid segern senast och motståndet är inget som skrämmer den här gången heller. Mitt andra spikförslag i omgången! Hästarna 12-7-8 tycker jag alla tre är tidiga skrällbud om man väljer att gardera och förhandsfavoriten 4 Pinewood Man är bara ett av många streck för min del.
 
V86-7: 3 Harran Boko har bäst kapacitet, men tappar travet till slut emellanåt vilket gör att han är svår att lita på. Så trots att jag tror han sitter i ledningen ikväll så är det ingen favorit som jag litar på och tänker definitivt gardera. 6 Thriller N.P. var bra i Sverigedebuten senast och jag gillade intrycket – han duger bra här också och är spelintressant till under tio procent. Hästarna 2-8-4 rankar jag där bakom sedan.
 
V86-8: 10 Bella M.J. gjorde återigen en bra insats senast, men fick helt enkelt stryk av en bättre häst. Bakspår nu är inget plus även om hon hanterar det. Kan vinna, men sårbar favorit tycker jag. Tror mera på kapabla 3 S.G.Maleficent som kommer från seger och känns på gång efter att ha fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Hon har ett betydligt bättre utgångsläge dessutom och är min förstahäst i loppet. 9 Kavata Käll såg ut att ha sparade krafter senast då galoppen kom och får hon rätta ryggarna så spurtar hon bra och kan ta snabb revansch.
 
Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet också och plussar för en häst man ska plocka med:
– 6 Havbergs Knight (V5-5) har fått två lopp i kroppen efter frånvaro och jag tycker att han gjorde en fullt godkänd insats senast. Det finns frågetecken på flera av de betrodda, och den här är absolut tillräckligt bra för att skrälla om formen nu sitter där med dessa två genomkörare.
 
 Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, av våra spelvärdar. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!

Andra nyheter