– Vi har på nytt en klurig, men spelintressant, V86-kväll framför oss och den som sätter full pott tror jag får bra betalt även den här onsdagen, kommenterar Spante omgången.

V86-1: En av de tänkbara spikförslagen ikväll tycker jag är 2 Hennesy Boko – funkar hon är det goda chanser till ledningen och väl där bör hon bli svårslagen. Gillar den kapacitet hon visat, men minus för att hon ej är att lita på. 12 Dontbreakthebankås har också fin kapacitet, men frågetecken för formen. Normalt är han värst emot. Vid gardering är loppet öppet och det kan mycket väl smälla i första – rankar 13-9-8 tidigt där bakom. Sistnämnde 8 Cexter Bob som debuterar i ny regi är en rysare.

 
V86-2: Ser ut att kunna bli tuff körning i andra – många startsnabba. 8 Minnestads El Paso är favorit, men har varit struken efter senast och har ett tufft utgångsläge. Given gardera. 2 So Gå Ikaros sitter bra till i andraspår och får ett fint lopp – form finns för att slå till. 5 Enge Lincoln är underskattad – skrällvann i samma race som nyss nämnda senast, och kan göra det igen. Dessa två skrällar ihop med betrodda duon 1 och 3 som är hetaste buden om ledningen streckas tidigt.
 
V86-3: 5 Norton Commander är storfavorit och jag gillar hans kapacitet, men även om det blev tuff inledning senast så tycker jag att han borde ha kunnat lite bättre och litar inte på honom som jättefavorit ikväll. Han har goda chanser till ledningen och ska slås, men möter två spännande motbud. Tyske 2 Tom N’Jerrydiamant är bra och kommer få ett fint lopp – intressant se honom på svensk mark! Toppform hos 4 Hierro Boko som sett grym ut på slutet och dessa två kommer jag gardera favoriten med då de är betydligt mindre spelade.
 
V86-4: 9 Quite Nice visade mycket fin form senast och spurtade starkt över upploppet – även den här är ett av de tänkbara spikförslagen för min del ikväll om man t.ex. behöver tre spikar på sitt system. Härligt intryck på henne senast! 7 Mrs Lindy är något svårbedömd var hon exakt står formmässigt, men normalt duger hon bra här. Köper dock inte hon är favorit då jag som nämnt har en annan jag tror mycket på. Rysaren 4 Diamondinthesky rankar jag upp där bakom då hon har sett väldigt fin ut på slutet och ska passas vid gardering, men det krävs många streck för att sitta säker.
 
V86-5: 3 Vincent As har varit väldigt fin på slutet och på förhand så tycker jag det här är den näst bästa spiken i omgången – är han lika bra som tidigare bör han bli svårstoppad så länge han sköter sig och inte galopperar. Rankar 8-10-9 där bakom före 1 Panamera som debuterar i ny regi.

 

Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, eller av våra spelvärdar som ambulerar runt banan. Du kan också göra det på nätet – Du hittar det här!


Andra nyheter