V75-tävlingarna på Solvalla den 24 november är också lördagen då vi gör vad vi kan för att stödja forskningen kring prostatacancer i form av Mustaschkampen.

 

Det är inte första gången Solvallas aktiva ställer upp för detta viktiga ändamål och säkert heller inte den sista.

Förra året var det Kenneth Haugstad som var vår ”omslagspojke” och hans dress och hjälm auktionerades ut på Kongressen, liksom ett antal andra saker där intäkterna – 50 000 kronor – gick till Cancerförbundet.
Kenneth finns med även i år som en av de fyra profilerna i kampen; de övriga är Örjan Kihlström, Ulf Ohlsson och Kevin Oscarsson.
– Ingen dress i år, men om vår medverkan kan bidra till mer uppmärksamhet kring detta är det absolut något jag och de andra ställer upp på, säger Kenneth inför årets kamp.

Precis som i fjol så bidrar också Solvallas funktionärer med en rejäl insats – man avstår från sitt V75-arvode vilket kommer att ge ett femsiffrigt belopp till Mustaschkampen (i fjol blev summan 12 000 kronor).

Så lägg undan rakhyveln, låt mustascherna frodas och kom till Solvalla lördagen den 24 november. Tillsammans gör vi något bra.

 

Håkan Ahlqvist

Foto: ATG


Andra nyheter