…som bjudit in två experter som ska föreläsa om hästens muskulatur och hur man skall träna för bättre hållbarhet.

Berätta vad du har hittat på!
– Travskolan bjuder in till en kväll som i sin helhet kommer att handla om hästens muskulatur och hur man skall göra för att få en hållbarare häst.
– Det är Lollo och Ida Persson, båda med stor erfarenhet av träning av hästar, som kommer att gästa oss. Lollo har arbetat 24 år med hästars muskler och varit lärare på Axelsons animal massage school i 21 år. Hennes fokus är rätt muskelutveckling, symmetri i rörelse och glada och starka hästar.
– Ida är utbildad av Piet Bakker i Long Reining och elev till Manuel Jorge de Oliveira som är en av de största mästarna i kärnan av klassisk dressyr. Ida har över 20 års erfarenhet av hästar och har gett lektioner i teknikträning i mer än tio år. Träningen passar alla sorters discipliner där fokus ligger på att få en stark, hållbar häst.
– Lollo Persson kommer att känna igenom några utav travskolans hästar som därefter kommer att få teknikträning med Ida
En endags-kurs för Solvallas tränare och alla aktiva som vill lära sig mer i ämnet. Från kursen får du med dig bra övningar och tips för att få din travhäst mjuk, smidig och mer hållbar.

Tisdag 13 november kl.18:30-21:00
Plats: Solvalla travskola stall 35
Anmälan senast söndag 11 november till
Pris: 200kr som swishas till #123 3363348 – skriv Solvalla Travskola i meddelandefältet (mottagare är Stockholms Travsällskap).


Andra nyheter