Med tanke på miljonutdelningarna på slutet så är det ingen vild gissning att det återigen ger bra betalt ikväll. Tycker även att kvällens V86-omgång känns svårlöst på förhand, kommenterar Spante omgången.

V86-1: 1 Masterglide har en vettig uppgift i inledningen och Peter Untersteiner låter nöjd med sin häst. Kan mycket väl vara så enkelt att man spårar runt om och det är ett tänkbart spikförslag, men jag vill se hästen värma först innan jag bestämmer mig. Duon 5 Bålsta Palema och 8 Wingait C.H. är tuffa utmanare och favoriten får inte vara ringrostig om det ska bli seger.

V86-2: Man låter nöjda med duon 6 Harrington och 4 B.W.T.Caesar och det är rätt att de är betrodda – givna streck, men jag vill även ha med fartfyllda 10 Pontiac S.W. som såg mycket fin ut senast och har speeden för att blåsa ner ett sådant här gäng. Loppet känns dock öppet och att gardera vidare behöver ej vara fel även om jag tror mycket på denna trion.

V86-3: 11 Tim Frontline tycker jag också är ett spikförslag på förhand ikväll. Han gick bra efter galoppen senast och rent motståndsmässigt ikväll så ser det klart lämpligare ut än vad som varit fallet på slutet. Återstår att se hur han värmer, men det är givna förstahästen för min del. 1 Eldorado Mearas värst emot – ska eventuellt tävla barfota fram ikväll. 2,4 ska också med vid gardering.

V86-4: 3 Cactus är obesegrad efter två starter och kan givetvis vinna detta, men jag tycker stilen lämnar en del att önska och litar inte på att favoriten sköter sig och vinner. 8 My Newt är bra hon också och given dubbla systemet med. Dessa två sticker ut och är ett tänkbart lås på förhand – garderar man vidare med tanke på att det är orutinerade hästar så ska man strecka många.

V86-5: 2 Kindy Cane är favorit på förhand i femte, men henne har jag faktiskt ingen större feeling för trots att hon har visat kapacitet. Jag tror betydligt mera på duon 11 Transcendence och 3 Martin De Bos. Tvingas jag välja så är känslan att Berghs häst är tuffare till slut, men hittar Martin De Bos till ledningen blir han inte enkel att plocka ner. Tycker 6 och 9 också ska med om man garderar vidare.

V86-6: 9 Nobel Amok är bästa hästen i sjätte, men jag tycker han är för ojämn och osäker för att lita på. Felfri bra chans, men given gardera för min del. 12 Island Life såg mycket fin ut senast och att Erik Adielsson får chansen ikväll är också positivt. Mitt drag i loppet! 8 Mr Perfection spurtade positivt senast. Jätterysaren är 4 Lotus Gil! Om hästen nu får för sig att gå felfritt…

V86-7: 15 Kash Brodda blev det mesta fel för senast, men med minsta lilla klaff den här gången så tror jag det är vinnaren. Utgångsläget ställer dock till bekymmer och man möter återigen bra ston varför man ska ha starka nerver om man törs gå på henne fullt ut. Stallkamraten 8 Swish Lane är bra hon också, och en sån som 10 Dealwithakiss till låg procent får ej glömmas. Sköter hon sig matchar hon de främsta! 9 Ryssebo La Reine som favorit tycker jag är överspelad – bara en i mängden för min del om man garderar.

V86-8: Bästa spiken den här kvällen är 4 Born Unicorn på förhand för min del. Omgången är som sagt väldigt svårlöst och hur lägga upp systemet tål verkligen att tänkas på, men motståndsmässigt så tycker jag Born Unicorn har en mycket intressant uppgift och felfri så tror jag att han krossar rubbet den här gången. Det är alltid en liten chansning att lita på hästen, men då han ej är favorit på förhand så känns det givet för mig att ta ställning! Garderar man ska förhandsfavoriten 5 Nonstop Cheri med, men någon ledning blir det ej med 2 In Line Tooma med i loppet och spetshästen får ej nonchaleras. 1,7,9 också tänkbara garderingsstreck om man inte gör som mig och spikar i avslutningen.

Spante har som vanligt tagit en titt på V5-omgången och bjuder på en spelidé:

– V5-omgången är även den öppen på förhand, men 10 Estelle Brodda (V5-3) värmde fint inför senast och såg sedan bra ut som fastlåst i loppet. Det tror jag är en vinnare ikväll!

 
Spantes andelar kan köpas på Solvalla, i Service-Center, eller av våra spelvärdar som ambulerar runt banan. Du kan också göra det på nätet – klicka här.


Andra nyheter