​Tisdagen den 18 september klär V64 om till V65. Formatet körs under en testperiod fram till 18 december. 
​– Vi vet att det finns önskemål om att V64 görs om till V65. Det känns spännande att nu få möjlighet erbjuda detta under perioden fram till 18 december, Peter Ågren, produktägare för hästspel på ATG.

Tisdagen den 18 september klär V64 om till V65. Formatet körs under en testperiod fram till tisdagen den 18 december.

– Vi vet att det finns önskemål om att V64 görs om till V65. Det känns spännande att nu få möjligheten att erbjuda det, Peter Ågren, produktägare för hästspel på ATG.

Första tillfället med V65 äger rum på Solvalla tisdagen den 18 september och omgången är öppen för spel från och med torsdagen den 13 september. Totalt bjuder ATG på 14 stycken V65-omgångar, varav de flesta avgörs på Solvalla. Under testperioden utvärderar ATG om V65 ska bli en permanent tävlingsform framöver. 

– Jag är glad att vi äntligen testar det här. Förhoppningsvis kan en bättre spelupplevelse leda till fler besökare på banan, det hade varit riktigt roligt att se, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Pressmeddelande från Solvalla och ATG 6 september 2018. 
Foto: Solvalla


Andra nyheter