Jackpot på V86 ikväll då ingen lyckades med att sätta åtta rätt förra veckan.

– Det finns ett par spelidéer att luta sig emot tycker jag, men samtidigt flera lopp som är riktigt knepiga så återigen så kan det komma bli hög utdelning, säger Spante.

 
Man brukar prata om hästarnas form, men du själv har väldigt god spelform. Berätta!
– Hehe, ja det har varit flera vinstinslag på slutet med många glada andelsköpare vilket är roligt. Vi var ju med och “högg” om de stora pengarna förra veckan på V86, men tyvärr svek bästa spiken. Det blev ju dock många skrällar i omgången och trots att det bara blev sju rätt så blev vinsten därmed över 57.000 kronor och varje andel fick strax över 2.300 kronor tillbaka som bäst på den “Sista Minuten-andel” som jag har på nätet på Solvalla Andelar. Där blev det även full pott i söndags då det var Derbyt och Extra-V75 på Jägersro. Då blev det 1.200 kronor tillbaka per andel och sedan var det riktigt roligt igår på Solvalla för de som var på plats. Campo Bahia och Mattie var mina spikar på V64 och den stora andelen som kostar 300 kronor blev istället värd nästan 4.000 kronor per andel eftersom jag bara spelar för sex rätt på mina andelar. Så det har varit en rolig vecka och vi försöker fortsätta med samma form ikväll!
V86-1: Jämnspelat mellan hästarna 3 och 4 på förhand – tycker det är fördel 3 Rocky Tilly då jag håller honom som spetsfavorit. Därifrån är det hästen att slå och jag anser han borde vara favorit av dessa två. Väldigt öppet bakom! Tycker hästarna 1,6,11 har kunnande för att överraska om man väljer gardera vidare.
 
V86-2: Ser ut att kunna bli bra fart inledningsvis i andra – det gynnar mitt speldrag 9 Baron D’Inverne i detta öppna lopp. Han har riktigt fin form för dagen och med rätta ryggarna fram till upploppet så blir han tuff att stå emot – den fräcke kanske rent av spikar, men jag vill se värmningen först innan jag bestämmer mig. Jag rankar hästarna 7 och 2 främst där bakom – 3 Largo känns överspelad på förhand då jag inte tror att han kommer till ledningen.
 
V86-3: 5 Scarpia har sett fin ut i tre starter efter paus och hans speed är tung att stå emot om kusken Kevin Svedlund serverar honom rätt resa ikväll – mitt förstaval i tredje. Även detta ett öppet lopp. 6 Titan Arrow är ett givet streck ifrån ledningen med duktige Rikard N Skoglund i sulkyn och glöm ej skrällen 11 Wasa Thunder.
 
V86-4: 3 Robloxia tycker jag är en fin sort och uppgiften ikväll ser mycket passande ut. Hästen är snabb ifrån start och väl i ledningen så bör det vara toppchans emot kvällens konkurrenter – bästa spiken för min del! Rankar 6-8 främst där bakom.
 
V86-5: Kallblod på flera volter i femte där startvoltens 2 Pyckolina ska räknas tidigt. 5 Bork Faxa är dock en tuff utmanare om denne går felfritt – bra fart i benen hos det fyraåriga stoet. 7 Moddelina och 9 Se På Mig har båda visat kapacitet som räcker, men loppet är svårt och jag kommer strecka på rejält i kallblodsloppet.
V86-6: 13 Marvelous är favorit i sjätte, men denne ska definitivt garderas. Många runda och uppgiften är långtifrån enkel. 8 Chichen Itza har fått ett par lopp i kroppen efter paus och duger långt. Spelintressant till nuvarande procent även om spåret hade kunnat varit bättre. 12 Fairplay Pellini blev det mesta fel för senast – möter något enklare hästar nu. Även här behöver det inte vara fel strecka på.
 
V86-7: 8 My Dream Art har en vettig uppgift på förhand trots utgångsläget och är ett givet streck, men jag vill inte spika till den höga streckprocenten. Så överlägsen som streckprocenten säger anser jag honom inte. Hästarna 5,6,7,9,15 är de främsta utmanarna. 9 Doyoucash In har visat god fart tidigare och gick bra i montédebuten i ny regi senast – presterar han som tidigare under sulky duger han gott här och en felfri 7 Lotus Gil har farten att överraska.
 
V86-8: 6 Tahiti Journey håller jag som spetsfavorit i avslutningen och därifrån blir hon inte lätt att slå – förstavalet. Blir det tuff körning där framme så gynnas dock bakspåren och särskilt 10 Carisma Sisu vill jag varna för. Hon fortsätter visa god form och ska med tidigt.
 
Spante bjöd oss på en V5-vinnare förra veckan och vi frågar på nytt om ett drag även till den omgången:
 
– 6 Roadscanner (V5-4) är min spelidé i montéloppet efter den fina spurten senast!

Andra nyheter