…snart – 30 augusti – ska transportbilarna inta Solvalla.

– Ja, men det är inte bara transportbilsföretagen som finns på plats utan här har vi samlat allt som har med transportbilen att göra. 
– Bland utställarna finns även skåpinredare, tillbehör, däck&fälg, finansieringsbolag, extrautrustning och mycket mer berättar Rickard.

Den 30 augusti arrangeras Transportbilsdagen för andra året i rad på Solvalla. Dagen erbjuder besökarna en unik mötesplats där alla transportbilsmärken finns representerade och där över 50 bilmodeller står redo för att provköras.
– Hela idén med Transportbilsdagen är att man ska komma hit och inte bara få titta på bilarna, man ska även provköra dem. Vi samlar allt under ett samma tak vilket både spar tid och pengar för besökarna eftersom man slipper åka runt och leta. 
– Av erfarenhet från förra året vet vi också att folk som trodde att de visste vilken transportbil de ville köpa ändrade sig efter att ha provkört flera olika modeller.
– Förra året blev en succé trots det dåliga vädret, och vi är mycket glada och stolta över att vi fått hit alla transportbilsmärken och totalt ett 50-tal utställare. säger Rickard.

Den som är sugen på att byta upp sig och samtidigt göra ett klipp har en unik möjlighet på Solvalla.
– Det som är så speciellt med Transportbilsdagen är att du faktiskt kan göra affärer direkt på plats. Leverantörer och återförsäljare finns här för att hjälpa dig att skräddarsy både din bil och inredning, och under dagen kommer det att finnas kampanjpriser på både bilar och tillbehör, avslutar Rickard.

Eventet håller på mellan klockan 10.00 och 18.00.
Läs mer om Transportbilsdagen och föranmäl dig via www.transportbilsdagen.se så får du nyheter och information.


Andra nyheter