TRAVFRITIDS - HÄSTIS

Vi hämtar barnen ca kl.13:45 och går/åker gemensamt tillbaka till skolstallet. Barnen tar med sig eget mellanmål som vi tillsammans äter innan vi börjar i stallet. Vi lär barnen hantering, ridning och körning. Vi gör det på ett ansvarsfullt men roligt sätt.


Fritids är slut kl.16:30 då föräldrarna hämtar barnen från Solvallas Travskola. Vi försöker rida och köra vartannat tillfälle och har även teorilektioner emellanåt för en komplett hästutbildning.

På Solvalla erbjuder vi en unik möjlighet att gå på fritids med hästar, körning, ridning och lek. Målet med Hästis är i första hand att ha roligt och träffa nya vänner, både 2 och 4 benta! Självklart kommer vi lära oss massor, då vi rider och kör varannan vecka förutom nån gång per termin då vi brukar ha lite teori för att fördjupa oss om hästar och hästhållning.

Idag samarbetar Travskolan med Sundbyskolan, Mariehällskolan, Bromstensskolan, Solhemsängsskolan, Beckombergaskolan och Älvkvarnskolan för att nämna några.

Vi är öppna för nya samarbeten så ser du inte din skola i aktuella samarbeten så kontakta Camilla Ahlberg, camilla.ahlberg@solvalla.travsport.se


Varje tillfälle är ca 3 timmar (utbildningsdelen är ca 2 timmar).


Hösttermin: 4 500:- inkl. moms (uppehåll under skollov)
Vårtermin: 5 000:- inkl moms (uppehåll under skollov)

 
I priset ingår hämtning av deltagaren, försäkringar, lån av säkerhetsutrustning såsom hjälm, skyddsväst m.m och hästlektioner med körning och skötsel av hästarna.