fbpx

Barnkalas eller annat jippo?

Kalasponny gör det möjligt!

Skrållan C.C nyligen 10 år fyllda och är en av våra kalasponnyer.  Hon och hennes andra ponny-vänner tar dig genom kluriga kon-banor, stafetter  och om du vill tar hon gärna dig på en mysig skogstur i vår långa skogsslinga istället.  Dom går lite efter mottot " Vi hjälper dig uppfylla din dröm"

Om du bor i närområdet så kan även ditt kalas komma hem till dig men bor du längre bort så är du varmt välkommen till oss på Solvallas stallbacke. Kalasponnyerna anordnar flertalet event, för att nämna några få : Möhippor, svensexor, företagsevent och olika skolevent. Kalasponnyerna är vana vid olika typer av jippon på tävlingsdagar så tveka inte att skicka en förfrågan och boka in ditt event ihop med Solvallas Travskola. 

 

Det kommer bli Kalas !

Sandra Bhatti

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


Skriv ut   E-post

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se