Välkommen till Solvalla Travskola!

Här lägger vi ut senaste nyheterna om Solvalla Travskola. Vi intervjuar deltagare, elever och berättar om våra fyrbenta lärare med jämna mellanrum.
Då vi mestadels spenderar tid nere i stallet så är vi mer aktiva på våra sociala medier. Ta gärna rygg på oss på Instagram: solvalla_travskola  och Facebook: Solvalla travskola .


 

MÖT THEA LENNARTSSON

Möt Thea som hade tagit en paus från ridning och hästar, nu går hon på Solvalla Travskola och till våren ska hon ta körlicens med stor häst. 

Läs mer om Travskolans kursutbud här.

MÖT CAJSA SAMUELSSON

Möt Cajsa som kunde ganska mycket om hästar, men inte så mycket om körning, när hon började på Solvalla Travskola. Nu har hon tagit ponnylicens och planerna är att fortsätta köra lopp. Läs mer om Travskolans kursutbud här.

MÖT MELISSA DAMBERG

Möt Melissa som inte hade haft någon kontakt med hästar innan hon började på Solvalla Travskola. 
Idag sköter, rider och kör hon både ponnyer och varmblod. 

Läs mer om Travskolans kursutbud här.

NYA PONNYER TILL TRAVSKOLAN

Denna vecka vill vi presentera våra nya ponnyer Dalsgårds Wall Street och Skottkom.

SOLVALLA TRAVGYMNASIUM KOMMER TILL STOCKHOLMSMÄSSAN I ÄLVSJÖ

21-23 november går Gymnasiemässan av stapeln och Solvalla Travgymnasium finns på plats med ledare och elever för att berätta om vår utbildning.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

Vi ser att du använder en gammal webbläsare i form av Internet Explorer 11 eller tidigare. För bästa upplevelse rekommenderar vi senaste version av någon annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari, Edge eller Firefox.