Välkommen till Solvalla Travskola!

Här lägger vi ut senaste nyheterna om Solvalla Travskola. Vi intervjuar deltagare, elever och berättar om våra fyrbenta lärare med jämna mellanrum.
Då vi mestadels spenderar tid nere i stallet så är vi mer aktiva på våra sociala medier. Ta gärna rygg på oss på Instagram: solvalla_travskola  och Facebook: Solvalla travskola .


 

HALLÅ DÄR MATHILDA HARRYSSON...

…ny ledare på Travskolan lagom inför höstens kurser.

INSTÄLLDA KURSER 28 MARS

Lördag 28 mars är Travskolans kurser inställda. Information angående kurser kommande tävlingsdagar meddelas berörda deltagare löpande.

SPORTLOVET PÅ SOLVALLA

Under sportlovet var det full fart i stallet och Solvalla travskola hade besök av tidningen Direktpress Sundbyberg som kände av pulsen under en lägerdag

MÖT THEA LENNARTSSON

Möt Thea som hade tagit en paus från ridning och hästar, nu går hon på Solvalla Travskola och till våren ska hon ta körlicens med stor häst. 

Läs mer om Travskolans kursutbud här.

MÖT CAJSA SAMUELSSON

Möt Cajsa som kunde ganska mycket om hästar, men inte så mycket om körning, när hon började på Solvalla Travskola. Nu har hon tagit ponnylicens och planerna är att fortsätta köra lopp. Läs mer om Travskolans kursutbud här.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se