fbpx

STL-FINALER MED V75® - 26 NOVEMBER

Välkommen till en dag med spännande tävlingar, god mat och chansen att vinna miljoner. Vi bjuder på Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst och STL-finaler. Allt kryddat med miljonspelet V75® från ATG. Boka plats i Valla Krog där ett klassiskt Julbord dukas upp. Varmt Välkomna!  


Pontus Frithiofs team står för julbordet där samtliga sinnen kittlas under en fartfylld kväll som bjuder på vinnare både på banan och i restaurangerna. Helt enkelt en fartfylld underhållning samt middag kryddad med extra spänning!

Mat & Dryck
Öppna enheter Bistron, Valla Krog, Kongressen och seperat loge i Festvåningen. Boka via knapparna nedan. Entréavgift ingår i restaurangbokningarna.

Sportbar Ströget erbjuder ett utbud av ”fast food” och drycker som handlas på plats. Fri sittning

Café Maharajah håller öppet ovanför E-läktaren.

Hålltider i urval:
12.30 Entréer och restauranger med barer öppnar. 
14.45 Start lopp 1
16.20 Start V75®
19.10 Tävlingarna slut 

Solvalla Travmuseum
Upplev Solvallas spännande historia. Du betalar inget extra utöver entrén till tävlingsdagen för att besöka Solvalla Travmuseum som ligger i E-hallen under E-läktaren.

Entré
Huvudentrén (f.d Restaurangentrén) är öppen för förköpta entrébiljetter, årskort och drop in. Spångaentrén och Stora Entrén är enbart öppna för förköpta entrébiljetter och årskort. 

Pris 100kr. Köp av entré på plats debiteras med ytterligare 50 kr i serviceavgift. Fri entré för barn och ungdomar under 18 år.

Svenskt Travsports Årskort 2022 gäller den här dagen

Kontantfritt
Solvalla är en kontantfri arena för spel, restauranger, entréer och inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig. Hjälp finns även att få på Servicecenter på plan 2 utanför restaurang Bistron.

Vid frågor kontakta oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Restaurangrelaterade frågor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi har även tävlingar fredag 23 september följt av After Work. Läs mer om Kriteriefredagen här.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se