wrapper

Från och med 21 augusti bjuder Solvalla hästägare med starthäst på middag i restaurang Kongressen på tisdagskvällar.

Kongressenbjudning

- Solvallatisdagar har sportsligt varit en riktig fullträff och vi vill gärna erbjuda en extra festlig kväll för de hästägare som bidrar till alla fina lopp, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Solvallatisdag - Fun Dining är en underhållande och spännande travkväll i rappt tempo. Kvällen kännetecknas av en mängd rubriklopp och fina unghästlopp och från en studio i restaurang Kongressen ger Solvallas expertpanel rykande färska tips och analyser inför V64-spelet. En del segerintervjuer hålls också i restaurangen och det blir en härlig stämning när segerkusken äntrar studion till rytmen av en varm applåd. Nu tar även hästägarna plats i Restaurang Kongressen.
- Utan hästägarna skulle vi inte ha dessa fina lopp och vi tycker att en middag i samband med tävlingarna är ett bra sätt att visa vår uppskattning, säger Anders Malmrot.

 

Erbjudandet gäller under Solvallatisdagar för två ägare per startande häst med möjlighet att köpa till fler platser till ett förmånligt pris.
- Registrerade företrädare och delägare i Svensk Travsports sportsystem får erbjudandet på mail så det är viktigt att registrera sin mailadress. Det gör man enklast via sitt användarkontot på travsport.se där man loggar in med användaruppgifter eller Bank-ID, avslutar Anders Malmrot.


Pressmeddelande från Solvalla och Stockholms Travsällskap

 

Foto: Solvalla

 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?