wrapper

- Spännande jackpot ikväll och dessutom har vi flera intressanta hästar som dyker upp på kupongen. Omgången känns helt klart spelintressant, säger Spante.

 Vårspante
V86-1: Ett försök i Diamantstoet inleder och mitt drag i loppet är 1 Nacrous - dessvärre en snurrig dam, men fart finns det gott om och felfri räds hon ingen i det här fältet. Min förstahäst! 5 Equine Am ska tävla barfota liksom 7 Elin America vilket är intressant, och jag tycker dessa ihop med duon 6 och 14 bör räcka långt i inledningen trots att det handlar om ett stolopp med femton hästar.

V86-2: Spänd på se 4 El Diablo B.R., den norske Derbyvinnaren ifrån 2016 gjorde comeback senast men slog då i vagnen och galopperade. Intrycket inför loppet var dock mycket fint och rapporterna är fortsatt goda - förstavalet. Motstånd saknas dock inte och 3 Re Doc siktas mot ledningen vilket kan ställa till det för min tipsetta. 1 Jairo given vid gardering och hästarna 5,6,7 skrälldugliga.

V86-3: Kallblod i tredje där 5 Grude Eld såg fin ut vid segern senast och ska räknas tidigt på visade formen liksom 1 Karlängs Linda som ofta är underskattad. Med lucka i tid senast hade hon storskrällt på V75, och hon räds inte kvällens konkurrenter. Dessa två sticker ut på förhand för min del och kan vara ett alternativ till lås ikväll - garderar man bakom krävs det många streck.

V86-4: 10 Jagger Zon imponerade stort senast och är han lika bra igen så får konkurrenterna det jobbigt besegra honom i detta Lärlingslopp - något enklare emot här än senast och Tino Ärling är en av loppets två bästa kuskar. Spännande regidebut på 2 Gustavo Boko som körs av duktiga Sandra Eriksson som är den andre jag vill plussa för och man drog dessutom ett bra spår vilket gör att Gustavo räknas tidigt på kapacitet även om det ej är toppform direkt. Rankar 1,4,6,3,11 bakom.

V86-5: 9 Tesio har alltid visat mycket bra kapacitet och var senast trea i Örebro Intn'l där man mötte bra hästar. Givet hästen ska vara favorit här och han har en bra segerchans, men samtidigt är hästen storfavorit och han har en historia av att leverera ojämnt och inte alltid sköta sig varför jag tycker gardering är given. Loppets bästa häst är det inget snack om, men det finns bättre spikar i omgången välja för min del. 12 Wasa Thunder har jag varnat för flera gånger om på slutet och gör det igen - formen på topp och han är givna motbudet för min del! Startvoltens trio 1,5,6 åker också med tidigt på mitt system och faller Tesio blir det rejält rens.

V86-6: 4 Muisque D'Inverne har inlett karriären lovande och vann enkelt senast. Återigen en passande uppgift här och givna tipsettan, men 6 Twigs Frances har haft gott rykte och vann direkt i debuten senast. En fin sort, och då det skiljer för mycket streckmässigt är det givet för mig att dubbla! 5 Twyla Face tredjevalet om man streckar vidare vilket ej behöver vara fel då det trots allt handlar om orutinerade hästar.

V86-7: 5 Månprinsen A.M. förlorade senast, men gick rysligt fort till slut ändå och att det är medeldistans den här gången är klart plus för honom kontra konkurrenterna och jag tror han blir mycket svårstoppad. Definitivt ett utav spikförslagen ikväll! 8 Lome Brage slog favoriten senast, men sämre läge och distans nu samt att tränaren kör själv är minusfaktorer. 2 Odin Tabac har lopp i kroppen och lär prova leda länge. Rankar jag tvåa. Tycker inte man ska utelämna duon 3 och 11 ifall man väljer gardera.

V86-8: Min bästa spik i omgången dyker upp i avslutningen och det i form av comebackande 5 Araw Hoss. En mycket kapabel sort som jag är svag för och med goda rapporter inför detta är jag helt inne på att detta är vinnaren. Klassen i gänget och då konkurrensen är lämplig spikar jag utan att tveka! Litar man ej på min spik är loppet öppet - 8 Uppohoppa har också kapacitet, men behöver lopp som det låter och har dåligt läge. 10 Mr Perfection har fin form och 12 Oceanic Clearence var bra senast, men hästarna 6,4,1 ska heller ej nonchaleras vid bred gardering då de har bättre lägen.

Spante har som vanligt även tagit en titt på V5-spelet och bjuder på en spelidé:

7 Xylona G.T. (V5-1) bör få vinna lopp snart och i lämpligt gäng kan det vara dags ikväll.


Solvalla andelar- den enkla vägen till vinst hittar du här.

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?