wrapper

- Tycker kvällens omgång är rätt så kul på förhand då Solvalla/Bergsåker delar på V86-spelet. Ett par lopp är svårlösta och jag tycker mig ha hittat ett par roliga spelidéer, säger Spante.

 Vårspante
V86-1: 10 Månprinsen A.M. såg strålande bra ut vid segern senast och bara åkte runt konkurrenterna. Nu står visserligen 7 Tangen Haap tjugo meter före, men som Månprinsen såg ut senast och med det långa upploppet på Bergsåker så tror jag inte att det spelar någon roll. Förutsatt att Månprinsen värmer bra så är det en spik för mig. Nämnde 7 Tangen Haap värst emot. 9 Art Kjarvald tredjestrecket vid gardering.

V86-2: Litar inte på särskilt många i detta gänget - gillade dock vad jag såg av 2 Autobahn i banjobb förra veckan. Förstavalet. 5 Upstream är det givna motbudet! Han har bra kapacitet för detta loppet. Dessa två sticker ut för min del, men behöver samtidigt inte vara fel med större gardering trots få hästar i loppet.

V86-3: Definitivt feeling att det kan skrälla i stoloppet på Bergsåker - 2 Ditty Bopper fastlåst senast och troligen barfota runt om nu. Bra chans, men ingen spik för mig. 13 Pense Kloster gör spännande debut i ny regi - inte vässad enligt Wäjersten då jag kollade med honom, men hästen har kapacitet för att vinna trots ringrost. Gillar 4 Cash Mearas, men galopprisk härifrån. Jätterysaren är 3 Melizza Girl. Strecka på!

V86-4: 9 Roofer går ner en aning i klass och felfri har han bra segerchans. Tino Ärling är dessutom vass i sulkyn. Öppet bakom, men hästarna 2 och 12 givna för min del - nämner även jätteskrällen 3 Level Change som är bättre än raden, ifall man skulle hitta till ledningen.

V86-5: Spelintressant långlopp de fått ihop på Bergsåker - 13 Beau Mec galopperade i Gulddivisionen senast. Kan vinna detta, men motståndet är bra och jag litar ej på att han kliver runt dem. 10 Digital Archive körs offensivt här? Tidigt bud. Skrällarna 3 Wasa Thunder (härlig form!) och 12 Going For Gold Zaz åker också med tidigt på mina kuponger. Den sistnämnde sprang med ett rejält punkterat sulkyhjul hela vägen i comebacken senast och ska dessutom lättas i balansen nu.

V86-6: Amatörlopp på V86-kupongen hör inte till vanligheterna - här hittas dock ett av de tänkbara spikförslagen ikväll. För 4 Quality Tilly såg helt enkelt strålande ut i sin debut i ny regi hos skicklige Oscar Berglund senast. Med en trygg driver i Niclas Benzon här bör ekipaget bli mycket svårstoppade. Spik! Garderar man bör man inte snåla med strecken - jag rankar främst 2 och 9 bakom, men som sagt öppet ifall man garderar favoriten.

V86-7: Härligt lopp! 1 Enterprise är en mycket spännande häst, men jag var inte vidare imponerad i Sverigedebuten trots att styrningen den gången var tveksam. Givet streck här, men så bra som 3 Transcendence såg ut senast i kylan på Bollnäs så spricker jag inte på honom. Han är i grymt bra slag för dagen. Mycket spännande att se duon 4 Selmer I.H. och 7 Weekend Fun igen ikväll också och detta är utan tvekan kvällens höjdpunkt på förhand.

V86-8: 4 Woolies är klar favorit på förhand, men den streckprocenten måste väl ändå sjunka framåt spelstopp? Hon travar knepigt och imponerar verkligen inte på mig. Mycket sårbar favorit. Draget i loppet är 10 Nacrous som med rätt lopp bör ha bra chans blåsa ner dessa - fastlåst med fint intryck senast. Förstavalet! 12 Je'taime Lucky ska också med tidigt. Rysarna 6 och 9 ska inte glömmas om man streckar vidare.


Spante har som vanligt tagit en titt på V5-spelet och bjuder denna gång på bästa spiken i omgången:

- 9 Valour Kronos i V5-3.


Spantes och övriga Solvallalagets andelar till kvällens V86-omgång hittar du här!

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?