wrapper

- På förhand är det en mycket svårlöst V86-omgång, som ju dessutom kryddas med jackpot. Idag luktar det definitivt hög utdelning på förhand!, säger Spante.

 Vårspante

V86-1: Favoriten 12 Awesome Deal gick bra i skymundan senast och har chans, men jag tror mest på 11 Doyoucash In. Det var låga rapporter på denne inför senast och han bör vara vassare ikväll. Min givna förstahäst! 3 Black Snapper jagar ledningen och är också tidig vid gardering. Kapabla duon 4 Kid Vacation och 10 Corroded är skrällbuden även om det finns frågetecken för formen.

V86-2: 1 Pompano Euphoria gjorde en bra insats senast - är ett givet streck, men hon är svårbedömd i voltstart och därmed svår att lita på. Jag tror allra mest på 3 Nouvelle Avenue om hon kommer till ledningen - hon ger sig ogärna ifrån den positionen. 7 Edindy tycker jag är något överspelad - hon är trots allt allra bäst med någon form av barfotabalans.

V86-3: 12 Fortuna B.R. orkade ej i comebacken, men såg otroligt fin ut. Med loppet i kroppen är jag inne på att hon är bäst trots spåret. Förstavalet. Öppet där bakom. Förhandsfavoriten 2 Bigarrå var trots allt sämre senast och det finns frågetecken även för 1 Cougar Woodland som är betrodd.

V86-4: Ett par hästar sticker ut på förhand, men då jag tror 6 Judas Iscariot tidigt sitter i ledningen så känns det rätt att ta ställning för honom i en svår omgång. Han höll bra senast trots att han fick stryk av övermakten. Bästa spiken! Detta särskilt då det låter som kapable 8 Extra Fudge är i behov av lopp i kroppen.

V86-5: 4 Falk On Hill har gjort det bra vid segrarna, men blir inte han väl stor favorit här? Jag tycker 10 Tudor Kronos i grund och botten är en bättre häst. Han orkade dock ej efter ett tufft lopp senast. Skicklige Kevin Oscarsson upp bakom 1 Digital Product ifrån ett bra läge är intressant, rolig skräll!

V86-6: Tycker detta är omgångens svåraste lopp. Man ligger aningen lågt på comebackande favoritduon 5 Bacan Degato och 11 Floyd P.Boko. - mycket spelintressant därmed då ingen av övriga är streckade på ens tio procent i nuläget. 7 Ebu B.Boko och 8 Surprise Power visar båda form och dessa vill jag varna för!

V86-7: 2 Quintessense kommer med två raka och är storfavorit. Men hur har det sett ut vid segrarna egentligen? Jag har inte varit särskilt imponerad och litar ej på att hon vinner detta. 1 Twin Peaks har jag varnat för i omgångar och hon ska återigen nämnas - hon är spännande ifrån rygg ledaren till klart lägre procent än favoriten. Fastlåst senast. 10 Tour Knight och 8 Come And Dream också tidiga.

V86-8: 2 Dani Boko favorit i sista, men honom litar jag ej på över opassande distans och är förvånad av den höga procenten. Finske 7 Hijack'Em ska eventuellt tävla med jänkarvagn och har gjort bra lopp - intressant med Örjan. Draget i loppet för min del är dock 11 Dust Collector. Såg honom i banjobb förra veckan och gillade intrycket. Ska passas trots läget!


Spante har även tagit en titt på kvällens V5:a och bjuder på detta:

Spiken: 6 Art On Line (V5-4)
Draget: 10 Rosegirl (V5-1)
Avslaget: 8 Odessa Celeber (V5-1)


Var med i spelsuccén Solvalla Andelar! Det nya online-andelsspelet med Spante i spetsen för tipsen. Kolla in det här!

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?