wrapper

Månaden med flest hårbeklädda överläppar är över, och det är dags att skicka över insamlade medel till Prostatacancerfonden.

 Anders Gustafsson
Mest pengar inbringade auktionen på Kongressen, när Kenneth Haugstads dress och hjälm, en middag på Pane Vino i sällskap med idel ädel travadel samt en heldag på Mälsåker i sällskap med Roger Walmann och hans hästar bjöds ut.

Den som ropade in dress och hjälm var Anders Gustafsson (bilden) som betalade 15 000 kronor för detta paket. Faktiskt var det samme Anders som i fjol ropade in den ena av två hjälmar som auktionerades ut då.
- Och jag tänker göra ett ordentligt försök att ropa in hjälmen även nästa år, avslöjar Anders, som bor i Stockholm och till vardags jobbar som garantichef på SMÅA, men på fritiden är traventusiast och hästägare hos Johan Untersteiner.
- Travet har kommit in mer och mer i mitt liv under de senaste åren, och vi har satsat på en unghäst (håll koll på namnet Global Warrior) hos den tränare jag gillar bäst.
- Vi spelar V75 ihop på helgerna, jag och några kompisar, och jag går på Solvalla - som är Anders hemmabana sedan han flyttade upp från Göteborg.

Middagen på Pane Vino ropades in av Helena Granath för 18 000 kronor, och heldagen på Roger Walmanns träningskamp av Svante Burman för 17 000 kronor.
Sammanlagt gav alltså dessa auktioner 50 000 kronor i kampen mot prostatacancer.

Funktionärerna på Solvalla avstod sitt V75-arvode, och på så sätt kom det 12 000 kronor till kampen, och dessutom ytterligare 1 200 kronor som skänkts av andra gäster under tävlingsdagen.
På Solvalla har det också sålts bland annat mustasch-pins och reflexer, både över disk och i samband med andelsspel. Sammanräkning efter onsdagens tävlingar pågår, och slutsumman för denna försäljning kommer att hamna bra precis på 10 000 kronor.

Totalt blev det alltså drygt 73 000 kronor som samlades in.

Tack alla för era bidrag!

 

Foto: Privat 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?