wrapper

Inte så mycket tävlande i vårt närområde i veckan - men det plockas segrar här och där oavsett var!

KWsulky500
Vinnare måndag-torsdag i denna rapport, förutom Solvallas V86-lopp som ni kunnat läsa om tidigare.
Måndagen gav oss en vinnare, och det är inget högt odds på att det handlar om Kaj Widell som tog en tur till Färjestad där han tog sin 90:e årsseger med hjälp av amatörtränade Bravivivicimo. Det blev en 91:a också. Den kom på torsdagen på Bergsåker tillsammans med Eder Bob, likaså amatörtränad.

Ulf Ohlsson dubbelvann på tisdagen då han befann sig i Bollnäs. Lars-Göran Söderbergs Arnie's Best Boy och Svante Båths Pontiac S.W. var segerhästarna för Ulf som allt mer närmar sig 300-strecket. Även Jorma Kontio dök upp som vinnare denna dag; på Axevalla där han körde Jenny Nordenssons Tire Bouchon till seger.

Vid sidan av V86 bjöd Stefan Melander på en riktig uppvisning bakom treåriga Beautiful Bacardi, som dammade runt ovalen framme i täten och landade på 1.13,6 full väg i sin första start på svensk mark. Troligtvis ger hon inte 13 gånger nästa gång...
Mer Melander blev det redan i loppet därpå, då Daniel Olsson satt bakom stallets Panamera som spräckte sin segernolla till ett ännu gladare odds; 21 gånger pengarna.
Oskar Kylin-Blom gjorde reklam för sin kommande rörelse när han körde ett av sina sista (?) lärlingslopp innan han drar igång som egen tränare. Andreas Boy var utan seger i år, men det rättade Oskar till.
Annsofie Bergfelt körde ett lopp med millimeterpassning bakom Texas Elite som tackade för det genom att ta fjärde årssegern.

Uffe Ohlsson tog en pinne till (297:e i år) på torsdagen. Amatörtränade Shakira Gel blev en av tre vinnare för Solvalla-laget på Rommetravet. Amatörtränade estlänningen Gabriel Heel var en annan - Jevgeni Ivanov körde och inkasserade årets 26:e seger.
Jorma Kontio var också på plats i Romme vilket resulterade i en seger tillsammans med Michael Demmers Västerbo Kapabel.

Solvalla kör idag lunchtrav. Första start är kl. 12.45 och Bistron serverar go-lunch (Fiskgratäng/Fläskschnitzel på menyn) från kl. 11.00.

 

Håkan Ahlqvist
redaktionen@solvalla.travsport.se

Foto: Micke Gustafsson

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?