wrapper

Det finns ett par starka favoriter inför kvällens omgång, men också ett par öppna lopp. Så det kan gå lite hursomhelst med utdelningen, siar Spante.

Vårspante
V86-1: 4 Queer Fish fortsätter att imponera och gjorde ett mycket starkt lopp senast. En stark favorit i inledningen och det kan vara bästa spiken i omgången. 8 Beau Mec spurtade mycket vasst senast och är värsta motbudet. Bergh-duon 3 och 5 ska med om man garderar.

V86-2: 6 It's Showtime Zaz är storfavorit. Mycket bra för klassen men inte helt att lita på och den höga streckprocenten gör det lockande att gardera. Jag har ju trott på 1 Un Dernier Rire på slutet och vill varna för den igen. Satt fast senast och slutar långt fram ikväll. Hästarna 2,5 och 9 duger också i loppet.

V86-3: 12 Le Miracle och 14 Balfour är hårt betrodda, och jag tror mest på 14 som kommer med bra träningsrapporter. Litar inte helt på favoritduon. 1 Donners Am ska tävla barfota vilket är värt att nämna, men samtidigt känns han väl mycket streckad för min smak. 3 och 8 har form för att skrälla och är roliga streckmässigt.

V86-4: Fina tvååringar, där jag gillar 6 Activated. Konkurrenterna är dock bra, och det känns rätt att gardera. 9, 3, 10 åker med på min kupong i den ordningen.

V86-5: Kallblod, där man ligger lågt från stallet gällande 2 Faks Odin. Därmed känns det som en sårbar favorit. Jag tror då mer på 1 Väskinge Mia och 8 Lome Tornado. Två skrällbud i loppet är 5 och 10.

V86-6: Känns på förhand som en smålurig avdelning. Har dock blivit mer och mer inne på att 5 Stay Alert kan komma till ledningen. Hästen har bra statistik därifrån och är given till låg procent. 4 King City och 7 Danne Edel duger bra liksom 2 Picasso som jag gillar. Den sistnämnde ska gå med rycktussar ikväll.

V86-7: 4 Global Teardrop jagar ledningen och räknas tidigt. Vill dock varna för 2 New Flame som har ett bra utgångsläge. Ikväll ska han dessutom testas i en "riktig" jänkarvagn. Där bakom känns hästarna 3 och 9 hetast.

V86-8: Härliga fyraåringar visar upp sig i avslutningen. Man ska dock tänka på att de flesta ska ut i Breeders Crown framöver. Förhandsfavoriten Policy of Truth blev struken under vårt samtal och det öppnar upp loppet. Fördel 3 Love Matters med tanke på spåret, men där har man ju samtidigt legat rätt så lågt på förhand. 11 Cyber Lane ska såklart räknas och hästarna 5 och 10 växer fram som två skrällar i och med strykningen på favoriten.


Spantes funderingar inför kvällens V5-omgång ser ut så här:

Spiken: avd 1 nr 3 Digital Performer
Draget: avd 3 nr 2 Beam Me Up Scotty
Avslaget: avd 3 nr 1 Fantasy In

 

Missa inte Uppsnack i Sportbaren Ströget med Spante + intressanta gäster kl. 17.30. Vi bjuder på fika.
Senaste informationen ger Spante från Vinnarcirkeln, både inför V5 och inför V86.

Sugen på att äta gott på någon av Solvallas restauranger? Boka bord här

 

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?