wrapper

En helg har gått, en ny vecka har startat. Solvallas aktiva har varit segerhungriga som vanligt.

Josefin Luks
V75 är exkluderat, men det finns ändå ett tvåsiffrigt antal vinnare att berätta om. Utanför V75 på Skellefteå tog Ulf Ohlsson hem Lördagsloppet och 100 000 kronor med Fredrik Wallins Bicc's Lamborghini som tog sin tredje seger i de fyra senaste starterna. Uffe blev en följetong över de närmast följande dagarna, eftersom han på söndagen tog en dubbel på Hagmyren; Craizy Daizy och Flying Post, bägge amatörtränade, och sen på måndagen vann ett lopp i Boden tillsammans med Petri Salmelas tvååring Imma Hanover.

Vi hade ytterligare en vinnare på Hagmyren. Och den kanske på sätt och vis var den största - Josefin Luks (bilden) flyttade för en tid sedan sin amatörtränarlicens, och nu kom första segern som Solvallatränare. Hästen som gjorde det heter Simb Murdoch och kördes av Daniel Wäjersten. Solvalla gratulerar till första vinsten hos oss.

På måndagen hade vi vinnare på tre banor. Hur det gick i finalen av Sikta Mot Stjärnorna på Mantorp kan ni läsa om i separat artikel, men vi hade fyra ytterligare vinnare denna kväll på Mantorp. Göran Jansson tog första segern med Lucky Million, Mattias Djuse vann med Vidivici C.C. och Kenneth Haugstad tog en dubbel; Massive Turnover för Joakim Wallin och Forecast för Roger Walmann.
Från Färjestad kunde vi räkna in två vinnare; Son of God som Daniel Olsson körde för namne Redén samt Henrik Larssons Brothers In Am som hade Björn Goop i sulkyn.

 

Håkan Ahlqvist
redaktionen@solvalla.travsport.se

Foto: Privat

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?