wrapper

Tävlingar - och vinnare - tisdag/onsdag i denna rapport.

Villiam
Tisdagen blev riktigt bra. Vinnare på tre banor, åtta totalt.
Vi börjar i norr, på Östersundstravet där vi fick tre vinnare. Lärlingen Isabell Eriksson var först av de våra att ta sig till vinnarcirkeln efter att ha tagit sin andra vinst för året. Segerhästen var den samma som vid förra gången, Idaho Sund.
Kaj Widell var också plats plats, och han fixade en ny framgång för Magnus Träff när han lyckades få Test Pilot att att efter fyra raka galopper ta sig runt felfritt. Jimmy H Andersson körde Svante Båths treåring Chookdi till första segern efter en rad fina placeringar.
Vi förflyttar oss till Gotland där vi hade en vinnare; det var Oskar Kylin-Blom som far landet runt och plockar fler och fler segrar. Nu var det Henrik Hoffman som hade glädje av Oskars tjänster bakom Irina K. som tog sin andra seger för året.
Även Eskilstuna tävlade på tisdagen och där hittade vi följande vinnare: Hans-Owe Sundberg vann med stallets U.Bergs Svante, Mads H Nielsen med Ulrika Wällstedts Happy Ours, Patrick Hedqvist med amatörtränade Storm Surge och Björn Röcklinger körde själv Lelle till vinst.

Roger Walmann tog som ni säkert har koll på en V86-vinst på onsdagen, och han tog dessutom i dubbel i ramloppen; Don Perignon inledde kvällen tillsammans med Frank Nilsson, och strax därpå körde Kenneth Haugstad hem en ny seger till stallet med en annan treåring, Maracanazo.
Även Stefan Melander tog en trippel under kvällen. Hans bägge V86-segrar kom strax efter att Dominion Beach vunnit Solvallaseriens femte etapp med Per Lennartsson som kusk.
Vad vi fick se i V5-inledningen är väl inte riktigt klart, men nog gjorde han intryck på alla som såg loppet. Villiam...var lysande i sjätte raka segern och stormar nu mot Kriteriekval. Ni ser honom på bilden.
Kaj Widell vann med amatörtränade Kajsa T.J. som var tuffast över ett tätt upplopp, och Titan Brodde blev en vinnare i sin första start som amatörtränad, dock med stöd av ordinarie kusk, Marcus Schön.

 

Håkan Ahlqvist
redaktionen@solvalla.travsport.se

Foto: Solvalla

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Vad tycker du?

BPU banner liten uppdaterad mars 2016

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?