wrapper

- Det är bra klass på kvällens tävlingar, och inte helt lättlöst, menar Spante.

Spantebalkong
V86-1: 1 Albatros D.K. är en härlig dansk gäst. Han var tapper som tvåa senast, och känslan är att han blir svår att stå emot över passande stayerdistans. 5 Part Nan Angelen gör årsdebut, rapporteras ha tränat bra och 3 Counterfeightr är kapabel när han fungerar - om man vill gardera.

V86-2: Ett spännande fyraåringslopp. 5 Makethemark gör årsdebut och kommer väl förberedd. Räknas givetvis med bra chans. Konkurrenterna är bra de också; 1 Valley Brodde har suttit fast med sparade krafter på slutet och utmanar, och jag gillar även underskattade 3 Destiny Am som är vass på speed. 4 Milligan's School och 7 Reigning Moni ska bli spännande att se på svensk mark. Bägge har kapacitet, men behöver troligen lopp i kroppen för att duga redan ikväll.

V86-3: Trodde mycket på 8 Cash Mearas senast, och hon vann ju åkandes. Tror hon är omgången bästa spik!

V86-4: 13 Ypäjä Hereiam är riktigt bra för klassen. Imponerade stort senast då han vann trots ett tungt lopp. Bra chans, men tillägg på 1640 är aldrig särskilt enkelt. 5 Mach Number var bra senast och jag vill även ha med hästarna 1,6 och 7 - av dom tror jag mest på 1 B. Dollar om han förvarar ledningen.

V86-5: Ett av de mest öppna loppen ikväll. 4 Nobel Amok gör spännande debut för Robert Bergh, räknas, men jag tror mest på 1 New Moon Pellini som visar bra form och kommer att få ett bra lopp på innerspåret. Det blir nog ganska många streck för mig i detta luriga lopp - snudd på att alla platsar på kupongen.

V86-6: 4 Thelma de Glatigne kämpade bra vid segern senast och har fin form, men jag tycker hon är alldeles för stor favorit - så överlägsen är hon inte! 6 Live for Greatness gör intressant Sverige-debut, jag gillar det jag sett av honom i arkivet. Stallet låter nöjda, men givetvis är han svårbedömd så här i första starten. Tidig här tycker jag. 1 Zeus Karsk har fin form och är långt framme om han sköter sig.

V86-7: Jämnstreckat mellan hästarna 2,3 och 7, och alla tre räknas i ett öppet lopp, men jag vill också varna för 10 Countrygirl Ås som gjorde en fin insats senast och spurtar vasst om det går för fort där framme.

V86-8: Avslutningen är kvällens höjdpunkt! 7 Seedorf O.M.F. galopperade till slut i comebacken efter ett tufft lopp. Räknas, men konkurrenterna är bra så han är ingen spik för mig. 5 Hillustrious låter Reijo Liljendahl nöjd med, ska bli spännande att se i ny regi. 8 King City slog Seedorf O.M.F. senast och har chans trots svårt spår. Pass upp för 9 Indoor Voices och 10 Alkalizer Am som lär spurta bra till slut.


Spante har som vanligt också kikat på kvällens V5-omgång.

Spiken: avd 2 nr 5 Sete
Draget: avd 3 nr 3 Idreamicanfly
Avslaget: avd 2 nr 1 Radiance Broline

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Vad tycker du?

BPU banner liten uppdaterad mars 2016

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?