wrapper

Vi hämtar barnen  ca kl.13:45 och går/åker gemensamt tillbaka till skolstallet. Barnen tar med sig eget mellanmål som vi tillsammans äter innan vi börjar i stallet. Vi lär barnen hantering, ridning och körning. Vi gör det på ett ansvarsfullt men roligt sätt.


Fritids är slut kl.16:30 då föräldrarna hämtar barnen från Solvallas Travskola Vi försöker rida och köra vartannat tillfälle och har även teorilektioner emellanåt för en komplett hästutbildning.

På Solvalla erbjuder vi en unik möjlighet att gå på fritids med hästar, körning, ridning och lek. Målet med Hästis är i första hand att ha roligt och träffa nya vänner, både 2 och 4 benta! Självklart kommer vi lära oss massor, då vi rider och kör varannan vecka förutom nån gång per termin då vi brukar ha lite teori för att fördjupa oss om hästar och hästhållning.

Idag samarbetar Travskolan med Sundbyskolan, Mariehällskolan, Bromstensskolan, Solhemsängsskolan, Beckombergaskolan och Älvkvarnskolan för att nämna några. Vi är öppna mot nya samarbeten så ser du inte din skola i aktuella samarbeten så kontakta Sandra Bhatti.
Varje tillfälle är ca  3 timmar ( utbildningsdelen är ca 2 timmar). 


Hösttermin: 4 200:- inkl. moms (ordinariepris 7200:- inkl moms) (uppehåll under skollov)
Vårtermin: 4 700:- inkl moms (ordinarie pris  8100:- inkl moms) (uppehåll under skollov) 
I priset ingår hämtning av deltagaren, försäkringar, lån av säkerhetsutrustning såsom hjälm, skyddsväst m.m och  hästlektioner med körning och skötsel av hästarna.


Boka Hästis Avbokningsregler Utrustning

Solvalla travskola på instagram

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?