Big Hurt

Hingst född 2017 e.RC Royalty u.Shes On Fire

Pappan RC Royalty är inte så känd här i Sverige. Den mest kända avkomman är nog Stefan Melanders vindsnabba sto Beautiful Bacardi. I USA är ar han lämnat en mängd fina avkommor. Den mest framgångsrika är Hambletonian vinnaren Royalty For Life. RC Royalty är känd för att lägga tidiga talangfulla travare. Han har varit med bland topp 10 i hingststatistiken hela tiden i USA och har även toppat den med ”snitt per avkomma”

Modern Shes On Fire är efter självaste Muscle Hill! Det absolut hetaste på marknaden just nu. Hon vann själv lopp redan som 2-åring med rekord 1.12,6. Gick sedan tidigt till avel efter en skada. Hon har endast en avkomma sedan tidigare. En 2-åring som redan visat stor talang och börjat tävla. Har vunnit lopp och sprungit 1.13.1 i år.

Mormodern med rekord 1.11,6 är efter Revenue undan Toss Up. Toss Up är helsyster till den mycket framgångsrika tävlingshästen och numera avelshingsten Toss Out. Vidare i stamträdet finns en mängd storloppsvinnare.

Besiktigad av Jim Oscarsson som tagit fram ett antal stjärnor så som Dig For Dollars, Dreams Take Time, Aperfektyankee, Violet Bi samt Nuncio!

Säljes genom Easy KB

20 andelar a 15 500 :- per andel.

Tränare Jim Oscarsson
Telefon: 070-632 94 18

Big Hurt