wrapper

Solvalla är en utmärkt mötesplats för en lyckad konferens. Vi ligger i en naturnära och stimulerande miljö - nära kommunikationer, Stockholm city och Bromma flygplats. Vi har dessutom cirka 1500 gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan.

Solvalla som konferensanläggning kan erbjuda ljusa och moderna lokaler som passar för både små och stora grupper. Konferens- och festvåningen finns högst upp i Kongressenhuset med en fantastisk utsikt över stallbacken och arenan. Lokalerna anpassas efter era behov oavsett om det är mindre konferenser med 10 deltagare eller en stämma för 650 personer. Vår stora hörsal, Nordinsalen, rymmer 250 personer sittandes.

Avsluta konferensen med spännande trav och ett uppdukat bord i någon av våra restauranger här på Solvalla. Våra loger med panoramautsikt över arenan rymmer mellan 10 - 450 personer.
Vi ser till att skapa en härlig inramning på dagen!

Solvalla erbjuder spännande upplevelser för företag och grupper, både i vår restaurang med underbar a la carte eller lite exklusivare och skräddarsydda event på vår Festvåning.

Solvalla VIP

Det här paketet är för er som söker det lite mer exklusiva. Ni sitter i egen loge på Solvallas Festvåning och under kvällen får projektledning så att kvällen uppfyller era önskemål.

Frågor - Bokning bord etc.

Se våra konferensmöjligheter och priser här.
Se menyförslag för Festvåningen här.
För mer information om våra konferenspaket kontaktar du Solvallas restauranger  på tel 08-627 98 60 eller skicka ett mail till: restauranger@solvalla.se

Frågor - V.I.P. (Förstärkt konferens)

För att förstärka er konferens på Solvalla med kunder eller kollegor finns det möjlighet till ovärderlig exponering för ert företag under travdagar. Solvalla är en tv-exponerad arena med ett stort utbud av exponering via arenaskyltar, banderoller och sponsorlopp.

Låter det intressant, kontakta Erik Hall på tel 072-239 37 86 eller maila erik.hall@solvalla.travsport.se.

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?