wrapper

Solvalla arena

Arenan har goda faciliteter för att stå som värd för små och stora evenemang, med läktare både inomhus samt utomhus, konferens och festvåning. Solvallas restauranger rymmer ca. 2600 sittande matgäster med god utsikt mot eventområdet, men även mot bildskärmar med möjlighet att visa underhållning och information. Eventområdet har en stor öppen yta på ca.72 000 kvm som motsvarar ett tio tal fotbollsplaner och är omgivet med fina planteringar och vattendrag, här finns teknisk utrustning med stor bildskärm samt kraftfull belysning som kan justeras efter behov.

Ett flertal stora evenemang arrangeras på Solvalla som Svenska Maskinmässan, STCC, Djurens helg, Wheels Nationals, värdsrekord i bakluckeloppis och mycket annat.

För långväga besökare finns ett flertal hotell belägna med endast ett par minuters gångavstånd till arenan. Med 10 minuters gångavstånd till Bromma flygplats, ett par minuter med bil från E4 och E18 och goda kommunikationer med kollektivtrafik gör Solvalla till en naturlig mötesplats

Övriga tjänster

Vi kan hjälpa till med en mängd olika tjänster i planeringsstadiet samt vid genomförandet av ert evenemang som personal, teknisk utrustning, utställningsförsäkring, sociala aktiviteter och transporter.

Vill du anordna ett eget evenemang på Solvalla är du hjärtligt välkommen att kontakta Ramona Eklund på telefon 08-635 90 15 eller ramona.eklund@solvalla.travsport.se.

 

Inspirerande filmer från Solvalla

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning:
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

 
 

Vi värdesätter dina åsikter!

Vill du hjälpa oss genom att svara på några frågor?