#87 Elitloppet; nedsnack 2021 och uppsnack 2022!

Elitloppshelgen är till ända och i Solvalla Podcast görs ett försök att insupa alla prestationer, känslor och så pratas det om den där tomheten som uppstår dagen efter. Men vi börjar förstås snacka upp 2022! Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Ola Lernå finns i studion denna vecka.

Med tre världsrekord, två svenska rekord och över 140 personliga rekord var det en fartfest utan like på Solvalla helgen som gick. Men det fanns också några mörka moln – var tog egentligen alla tv-tittare vägen?

Daniel Redén summerar sin Elitloppshelg och Hans-Owe Sundberg slår äntligen fast att det är större att ta 1.000 tränarsegrar än 1.000 kusksegrar inom travsporten.

Lacke dyker upp med en luring inför kvällen och så tar vi så klart fart mot 2022.

Malmrot avslöjar att Face Time Bourbon redan nu bokat plats på Elitloppsflyget från Frankrike och intresset från andra sidan Atlanten har inte varit större!

Gäster (per telefon): Daniel Redén, Hans-Owe Sundberg, Lakke.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot, Ola Lernå

Solvalla Podcast
play pause
#87 Elitloppet; nedsnack 2021 och uppsnack 2022!

Andra avsnitt


Travhästuppfödningens framtid

#187 Travhästuppfödningens framtid

Stefan Johansson är en framgångsrik och entusiastisk uppfödare som även är ordförande i Avelsvärderingsnämnden och ledamot i Avelsrådet. Stefan ger sin syn på uppfödningens utveckling och villkor, han berättar om sina finaste minnen som uppfödare och ger goda råd till dig som vill föda upp din första häst.

Lacke gillar att dansa och tycker att Kriteriefesten låter kul. Vi pratar även om resten av Kriterieveckan och så får vi luringar till V75 på Färjestadtravet.

Lyssna på oss på:
KLIPP – Mats Norberg

#186 KLIPP – Mats Norberg

Här är ett klipp med Mats Norberg från avsnitt 186.

Mats har lång erfarenhet av hästägarfrågor, både privat och professionellt, och delar med sig av goda råd till den som drömmer om att få äga en travhäst.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron

Lyssna på oss på: