fbpx

#44 - EFTERSPELET

Dur och moll. Förra veckans berg-och-dalbana liknar inget annat. Och precis innan vi skulle spela in det här avsnittet fick vi en så rolig nyhet att det är omöjligt att inte dra på smilbanden.

Wow! Stig H Johansson gör comeback som kusk på söndag. Vi ringer naturligtvis upp Stig och frågar vad som fick honom att plötsligt köra lopp igen. Det är svårt att få en bättre start på avsnittet.

Förra veckan var däremot riktigt tung. Vi hade precis hunnit publicera en podd med Daniel Redén när bomben slog ned – Propulsion uppges ha blivit nervsnittad i USA under april 2015. Innan han såldes till Stall Zet och exporterades till Sverige.

I det här avsnittet går vi inte in på utredningen och skuldfrågan utan stannar kvar i vad hela den olyckliga och tragiska historien har väckt för känslor, frågor och funderingar.

Vi måste också kunna se framåt och tar då sikte på vad som snart sker på hemmaplan - Prix Readly Express på Solvalla onsdag 17 juni. Det finns ett rekord som ska slås och om det lyckas så väntar en fin belöning.

Anders gjorde premiär som spelläggare i Solvalla Andelar i lördags. Är det något han tänker fortsätta med och hur tänker han runt sina system?

Medverkande: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron.

Lyssna direkt!

ALLA AVSNITT AV SOLVALLA PODCAST

Här lyssnar du på
Solvalla podcast

Vi finns där poddar finns. Prenumerera gärna och ge betyg och kommentarer.

Här är länkar till några vanliga podcast-spelare.

Spotify spellistor

Följ Solvalla Podcasts spellistor på Spotify

Alla avsnitt av SOLVALLA PODCAST

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se