#137 Best of – Markus B Svedberg och Mattias Djuse

Solvalla Podcast är tillbaka med nya fräscha avsnitt på torsdag eftermiddag den 11 augusti och fram till dess gör vi återblickar på några gäster som vi har haft under säsongen.

Den här veckan pratar vi med Markus B Svedberg och Mattias Djuse. Min namne Markus bjöd vi in till studion den 30 mars i avsnitt 120 efter att stallet nått en ny nivå – och Markus har klart för sig, det är en nivåhöjning inte en formtopp. Mattias Djuse, som är den äldste brodern Djuse, pratade vi med förra året i avsnitt 106 den 8 december. Han tror att ett framtida samarbete med alla bröder skulle gå alldeles utmärkt så länge han får bestämma.

Solvalla Podcast
play pause
#137 Best of – Markus B Svedberg och Mattias Djuse

Andra avsnitt


Travhästuppfödningens framtid

#187 Travhästuppfödningens framtid

Stefan Johansson är en framgångsrik och entusiastisk uppfödare som även är ordförande i Avelsvärderingsnämnden och ledamot i Avelsrådet. Stefan ger sin syn på uppfödningens utveckling och villkor, han berättar om sina finaste minnen som uppfödare och ger goda råd till dig som vill föda upp din första häst.

Lacke gillar att dansa och tycker att Kriteriefesten låter kul. Vi pratar även om resten av Kriterieveckan och så får vi luringar till V75 på Färjestadtravet.

Lyssna på oss på:
KLIPP – Mats Norberg

#186 KLIPP – Mats Norberg

Här är ett klipp med Mats Norberg från avsnitt 186.

Mats har lång erfarenhet av hästägarfrågor, både privat och professionellt, och delar med sig av goda råd till den som drömmer om att få äga en travhäst.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron

Lyssna på oss på: