#134 Best of – Emilia Leo och Per K Eriksson

Solvalla Podcast är tillbaka med nya fräscha avsnitt på torsdag eftermiddag den 11 augusti och fram till dess gör vi återblickar på några gäster som vi har haft under säsongen.

Den här veckan handlar om Emilia Leo och Per K Eriksson. Vi börjar med Emilia från avsnitt 108 den 22 december förra året. Trots utmärkelser och framgångar i parti och minut så tycker hon att det går lite trögt. I avsnitt 116 den 2 mars så ringde vi upp Per K Eriksson. Mannen som grävde guld i USA under 80- och 90-talet och sedan flyttade hem till Sverige där han bland annat blivit dubbel Elitloppsfinalist med Royal Fighter.

Solvalla Podcast
play pause
#134 Best of – Emilia Leo och Per K Eriksson

Andra avsnitt


Travhästuppfödningens framtid

#187 Travhästuppfödningens framtid

Stefan Johansson är en framgångsrik och entusiastisk uppfödare som även är ordförande i Avelsvärderingsnämnden och ledamot i Avelsrådet. Stefan ger sin syn på uppfödningens utveckling och villkor, han berättar om sina finaste minnen som uppfödare och ger goda råd till dig som vill föda upp din första häst.

Lacke gillar att dansa och tycker att Kriteriefesten låter kul. Vi pratar även om resten av Kriterieveckan och så får vi luringar till V75 på Färjestadtravet.

Lyssna på oss på:
KLIPP – Mats Norberg

#186 KLIPP – Mats Norberg

Här är ett klipp med Mats Norberg från avsnitt 186.

Mats har lång erfarenhet av hästägarfrågor, både privat och professionellt, och delar med sig av goda råd till den som drömmer om att få äga en travhäst.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron

Lyssna på oss på: