#132 Best of – Lisa Skogh och Hans-Owe Sundberg

Solvalla Podcast är tillbaka med nya fräscha avsnitt på torsdag eftermiddag den 11 augusti och fram till dess gör vi återblickar på några gäster som vi har haft under säsongen.

Den här veckan står Lisa Skogh och Hans-Owe Sundberg i fokus. Vi börjar med Lisa som vi pratade med i avsnitt 110 den 19 januari, precis efter att hon tagit ut sin proffstränarlicens på Solvalla. Därefter får du höra Hans-Owe Sundberg som under hela sin karriär tillhört Sveriges mest framgångsrika tränare och kuskar. I slutet av förra året bestämda han sig för att gå i pension och vi pratade med honom om hans enastående karriär i avsnitt 100 den 20 oktober 2021

Solvalla Podcast
play pause
#132 Best of – Lisa Skogh och Hans-Owe Sundberg

Andra avsnitt


Travhästuppfödningens framtid

#187 Travhästuppfödningens framtid

Stefan Johansson är en framgångsrik och entusiastisk uppfödare som även är ordförande i Avelsvärderingsnämnden och ledamot i Avelsrådet. Stefan ger sin syn på uppfödningens utveckling och villkor, han berättar om sina finaste minnen som uppfödare och ger goda råd till dig som vill föda upp din första häst.

Lacke gillar att dansa och tycker att Kriteriefesten låter kul. Vi pratar även om resten av Kriterieveckan och så får vi luringar till V75 på Färjestadtravet.

Lyssna på oss på:
KLIPP – Mats Norberg

#186 KLIPP – Mats Norberg

Här är ett klipp med Mats Norberg från avsnitt 186.

Mats har lång erfarenhet av hästägarfrågor, både privat och professionellt, och delar med sig av goda råd till den som drömmer om att få äga en travhäst.

Programledare: Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron

Lyssna på oss på: