fbpx

SOLVALLA TV ÄR TILLBAKA PÅ LÖRDAG

Även om svenska travbanors publikplatser är stängda på grund av pandemin, premierar Solvalla sina följare. På lördag 27 mars blir det på nytt livesändning från STL-finalerna och Margaretas Tidiga Unghästserie från staketet, via Solvalla TV.


Från studion belägen på stallbacken, ovanför sista sväng på Solvalla, utlovas nära fem timmars direktsändning med sportfokus, gäster, annorlunda vinklar, omröstningar och statistik.

– Vi hade självklart mycket hellre haft vår publik fysiskt på Solvalla, men vi försöker göra det bästa av situationen. Det här är ett sätt att ge möjligheten att komma närmare de aktiva – fast ändå på avstånd, berättar Solvallas vd Jörgen Forsberg.

I studion finns Peter Henriksson och Ola Lernå, och duon har bland annat en direktlänk till Solvallas måldomare Björn Wikander för möjligheten att lyfta situationer från loppen och upplevelsen för tittarna ytterligare en nivå.

Sändningen drar igång redan kl. 14.15 och kan ses som egen kanal på atg.se under namnet Solvalla TV. Du hittar den även på facebook.com/Solvalla samt youtube.com/solvallatravbana men av rättighetsskäl visas inte loppen på Facebook eller Youtube.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se