fbpx

Solvalla och Svensk Travsport erbjuder gratis entré resten av 2021

Efter 18 månaders tillvaro med strikta restriktioner slår Solvalla äntligen upp portarna på allvar.

Vi välkomnar på onsdag 29 september all publik tillbaka genom att erbjuda fri entré och en för hästägare öppen stallbacke.
Regeringen har avvecklat restriktionerna som funnits i samband med Covid-19 från 29 september. Solvalla kör då kvällstävlingar med V86 innehållande bland annat Kriterie- och Oaksrevanschen.

Solvalla firar med fri entré för våra besökare året ut, även om det fortsatt kommer krävas en biljett som du enkelt hämtar hem via denna länk.


För våra hästägare är numera stallbacken åter tillgänglig.
Hästägarföreträdare med startande häst får en länk via sms/mail och kan via den boka två entrébiljetter som även berättigar tillträde på stallbacken.


Är ni fler delägare som behöver biljett till tävlingsdagen?

Maila antal extra biljetter samt namn på hästen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Hästägare med hästägarkort utfärdat av Stockholms Travsällskap kan hämta ut entrébiljett via länk, vilket är gratis året ut.

Entrébiljetten tillsammans med hästägarkort utfärdat av Stockholms Travsällskap uppvisas i stallvakten och berättigar tillträde på stallbacken.

Hästägarkort med årsmärke såväl 2019 som 2020 är giltiga under resterande del av 2021.

Varmt välkommen till Solvalla!

 

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se