fbpx

MÅNADENS HÄSTÄGARE - SEPTEMBER 2021

Hästägarföreningen har utsett Skärgården Ambulans till "Månadens Hästägare" för september.

Med 5 starthästar, två stycken 2-åringar och hela sex stycken 1-åringar i professionell träning så är Skärgården Ambulans verkligen hårt satsande inom travet.
Bakom stallpsedonymen står Marie Hellqvist, en engagerad hästägare som alltid är på plats när hästarna startar. Ofta med morotspåsen i högsta hugg.
De flesta starthästarna, S.G.Sherman (som segrade på Solvalla i september), S.G.Kingston, S.G.Charmante och 2-åringen S.G.Friberg som debuterade i oktober finns hos Roger Walmann medan S.G.Chandelier tränas av Claes Sjöström.
Ytterligare en 2-åring finns i stallet samt 6 st 1-åringar. Förutom trav håller Marie också på med uppfödning av Shetlandsponnyer ute på Väddö.
Skärgården Ambulans får utmärkelsen för sin seriösa satsning på travet och för sin kvalitativa uppfödning med mycket hjärta.
SHF gratulerar Skärgården Ambulans till utmärkelsen som Månadens Hästägare för september 2021 och önskar lycka till med satsningen. Vi kommer vid tillfälle att hylla Marie och Skärgården Ambulans på plats på Solvalla.
Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

SHF gratulerar Skärgården Ambulans till utmärkelsen som Månadens Hästägare för september 2021. 

 

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se