fbpx

MÅNADENS HÄSTÄGARE - NOVEMBER 2021

Solvalla Hästägarföreningen har utsett Victory Racing Stable till "Månadens Hästägare" för november. Mannen bakom Victory Racing Stable är inte bara hästägare utan också amatörtränare med 20-talet hästar på träningslistan samt uppfödare och aktiv kusk

Bakom stallpsedonymen Victory Racing Stable står entreprenören Christer Otterström som i sitt företag bland annat tar fram underlag för travbanor samt verkar inom gödselåtervinning.
Christer som är uppväxt i en travfamilj kom via Åby till Solvalla 2017-2018. Sedan 2020 har en större satsning gjorts på travet.
November var en bra månad för stallet där främst Staro Mojito visade framhovarna då han vann Amatörpokalen på Solvalla med Christer själv i sulkyn.

En seger som vi antar värmde speciellt då Christer är en ofta återkommande kusk i Customserien och dessutom nu kommer att stå som slutsegrare av amatörserien!

SHF gratulerar Christer Otterström till utmärkelsen som Månadens Hästägare för november 2021 och önskar lycka till med ägandet, tränandet och kuskandet.

Vi kommer att hylla Christer på plats på Solvalla under tävlingarna på annandagen 26 december.

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.
Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här

 

Vaccinpass

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se