fbpx

MÅNADENS HÄSTÄGARE - AUGUSTI 2021

Solvalla Hästägarförening har utsett månadens hästägare för augusti 2021.

Under augusti firade våra medlemmar fortsatt fina framgångar och speciellt välförtjänt fick Kjell Johanssons Very Kronos sin första årsseger.
Jo, det är faktiskt så att Very Kronos inte vunnit sedan Annandagstävlingarna på Solvalla. Den långa väntan har dock inte varit förgäves då hans häst valde helt rätt tillfälle att vinna – Sundsvall Open Trot på Bergsåker. Och det på ett mycket övertygande sätt!
Att man måste ha is i magen som hästägare känner Kjell till efter att ägt häst i många år. Idag har han flera hästar hos Svante Båth men också hos andra tränare, både i Sverige och i USA. Då bland annat en helbror till Very Kronos finns på listan över ägda hästar får vi säkert se Kjell i vinnarcirkeln fler gånger.

 

SHF gratulerar Kjell Johansson till utmärkelsen som Månadens Hästägare för augusti 2021. 

 

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se