fbpx

JUBILEUMSPOKALEN BLIR ÄNNU VASSARE

Solvalla stärker en av sina mest populära tävlingsdagar ytterligare. Såväl Jubileumspokalen som Prix Maharajah – European Championships for Mares får höjd status 2021.

Jubileumspokalen vässas med ytterligare en miljon i prispengar och förstapriset landar på 1,5 miljoner kronor!

– Jubileumspokalskvällen är en fantastisk tävlingsdag, både sportsligt och när det gäller stämning. Vi har haft samma förstapris i Jubileumspokalen i över 20 år och med tanke på vad som krävs för att vinna loppet var det verkligen dags för en uppjustering av prissumman, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Prix Maharajah – European Championship for Mares ståtar med förstapriset en miljon kronor 2021.

– Båda topploppen denna dag har Grupp 1-status. Det kommer bli en magisk tävlingskväll och jag kan bara hoppas att vi får chansen att bjuda på den med publik på plats, säger Malmrot.

Jubileumspokalen och Prix Maharajah – European Championships for Mares avgörs 18 augusti. I fjol vanns loppen av Daniel Redéns duo Missle Hill och Conrads Rödluva.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se