fbpx

FREDRIK WESTBERG NY FÖRSÄLJNINGSCHEF

Med rötterna i Sundsvall, något stenkast från Bergsåker, kliver Fredrik Westberg in i rollen som försäljningschef på Solvalla.
Det är andra dagen på jobbet. Men ingen ny miljö.

– Travsporten har varit en viktig del av mitt liv. Det började på Bergsåker, men jag har även bott på Gotland och varit flitig besökare av Skrubbs, berättar Fredrik.

Hästägarmeriter finns också där.
– Simb Mattie vann två Breeders Crown-försök, kallblodet Eitar vann några lopp och var skaplig och sedan har jag faktiskt haft häst i träning hos Kjell P Dahlström!
Fredrik har provat på mycket. Plugg i USA, företagare i Frankrike, följt familjens fotspår i trä- och pappersbranschen, men han kommer till Solvalla efter att närmast ha varit General Manager för hotellet Royal Park i Frösundavik, beläget ett rejält snabbjobb från Solvalla.
– Genomgående kan man säga att ”sälj” har varit ledord för nästan alla mina uppdrag.
Och det är också hans huvuduppdrag på Solvalla.
– För mig är det en ynnest att få jobba på huvudstadsbanan! Jag kommer med fräscha glasögon och hoppas förstås kunna tillföra något nytt, men jag är helt övertygad om att man måste ha travsporten i fokus, säger Fredrik.

Vad är utmaningarna?
– Oj, mycket är nytt, men vi behöver skapa attraktion på alla plan inom travsporten. Och vi behöver alla hjälpas åt, ett ökat intresse för vår sport och för våra aktiva, innebär helt enkelt ett lyft för hela vår verksamhet. Jag tror att skapa nätverk mellan våra företag kan vara en liten del av det hela. Vi behöver bli mer attraktiva, skapa mervärde och där är ju travsporten unik!
– Tävlingsmomentet, hästarna och intresset för trav finns på många platser. Trav är en folksport och det ska vi fortsätta att vara, säger Fredrik Westberg.

 

Text: Ola Lernå
Bild: Solvalla 

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se