ANDELSTIPSET - V86

- V86-8 känns rätt öppet och även om 1 Shutupandscratchme inte kan hålla spets så behöver inte en resa i typ tredje invändigt vara fel. Det krävs en del tempo på loppet då hästen är mer stark, men förutsättningarna är som sagt inte så dumma med spår ett och till under tio procent så är hästen given för mig!

Det säger Stefan Bengtsson (Spelamedflera.se) inför onsdagens V86:a där Solvalla delar tävlingarna med Jägersro. Stefan som är en av våra populära spelläggare gästar även Solvalla Podcast och trion Jörgen Forsberg, Anders Malmrot och Markus Myron den här veckan där tävlingen Bankrullen fortsätter. Du missar väl inte att lyssna? Solvalla Podcast hittas som vanligt på: https://www.solvalla.se/podcast

Tillbaka till kvällens V86 Stefan! Det har blandats låga utdelningar med flera höga utdelningar på slutet, hur är din känsla vad gäller denna veckas V86-omgång. Lätt eller svårlöst?

- Det är aldrig lätt att förutse utdelningen. Kvällens omgång är matematiskt något enklare än normalt, men det är framförallt ett flertal ojämna lopp som gör att det viktar mer åt lättare än svårt. Samtidigt ska man komma ihåg att V86 är det otvivelaktigt svåraste streckspelet så det behövs inte så mycket för att utdelningen ska dra iväg.

Ett gäng stora favoriter ser det ut att bli på förhand när vi synar spelet såhär långt. Några av dessa favoriter som du tycker ser starka ut, och kanske någon som känns desto mera given att prova fälla?

- 4 Kinky Boots i V86-2 är nog bäst i loppet, men matchas för V75 om tio dagar och behöver en genomkörare inför det loppet. Det är inte säkert Jepson kör offensivt och Claes Sjöström kör gärna i spets med 6 Happy Romeo och beaktat att Kinky Boots är omgångens största favorit just nu så tycker jag värdet ligger i att gardera.

- 2 Moofushi i V86-3 är även hon bäst i loppet, det är viss galopprisk och även här kan det bli en utvändigt resa - men felfritt tror jag att hästen har god chans. Även om insatsprocenten känns som i överkant kring sextio i nuläget så väljer jag den här som spik på system där jag vill ha en häst med hög vinstchans.

Någon häst i övrigt till kvällens omgång som du vill nämna?

- 4 Bitcoind´Arc (bild) i V86-6 tror jag kommer ha en väl så hög vinstchans som insatsprocenten anger då jag har fått indikationer på att det finns förväntningar på den här hästen, som nu gör debut i regi Timo Nurmos. Jag litar på detta och spikar rakt ut!

Någon lågprocentare som man sedan absolut inte får missa?

- 1 Fuel Burn i V86-2 var det en del snack om inför senast, men då kom hästen inte riktigt till i loppet och kunde inte ta något i en rätt snabb avslutning. Nu är det inte så mycket värre motstånd och framför allt är läget bästa möjliga med spår ett i voltstart och på under fem procent är det klart lockande.

Möjligheterna att haka på dig med V86-andel den här onsdagen?

- Spelamedflera.se heter mitt andelsspel och för bara 150 kronor så finns andelar att köpa och det kommer garanterat finnas rejäl potential i systemet.

SPELAMEDFLERA.SE STEFAN BENGTSSON - STORA 150 kr/andel > >