ANDELSTIPSET

Denna lördag så är det Hagmyren som bjuder upp till dans och V75-omgången kryddas även med en fin JACKPOT då utdelningen på sex och fem rätt uteblev i tisdags på Jägersro. Spelstopp klockan 16:20! Alla våra spelläggare hittas som vanligt på: https://www.atg.se/solvallaandelar

Solvalla andelar

SOLVALLAGÄSTEN den här lördagen är Torbjörn Jansson! Systemet där all provision tillfaller Solvalla Travskola och en andel kostar 96 kronor hittas här: https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/142372_V75_2021-07-31_17_5

Andreas Knutsson får utveckla lite av sina V75-tankar i veckans nyhetsbrev! Vilka speldrag vill du lyfta fram Andreas?

- Två som jag tycker är värda att lyfta fram i denna omgång är dels 2 Morotai Degato i V75-1 som det senast bara blev fel för från sitt tuffa utgångsläge. Nu startar man med helt andra förutsättningar där man kan välja att antingen försöka köra i spets eller sikta på en fin ryggresa, oavsett så ska han räknas tidigt här då formen verkligen sitter på rätta stället!

- Nästa drag kommer i V75-4 och det är Stefan Melanders springare 15 Digital Class som senast på Årjäng bjöd på en vass avslutning bakom Rotate och Upstate Face. Nu startar man från dubbla tillägg, vilket inte är en dans på rosor, men då hon går ner duktigt i klass denna gång så borde man kunna runda detta fält utan större bekymmer, speciellt om det inte blir för många hästar i vägen under slutrundan!

På skrällfronten, vad hittar vi där?

- Två skrällar som man bör ha med på lappen om man är ute efter de lite större slantarna är 3 Höstbo Elis i V75-2 som troligen galopperade bort en andraplats senast på Rättvik när han var gott gåendes i sista sväng. Nu kan det vara dags för revansch då det låter som tränaren har siktat hit och dessutom rycker man skorna, vilket helt klart är en fördel på denna häst som är ruggigt snabb på speed. Missa inte vid gardering av de mer betrodda!

- Nästa skräll som jag vill lyfta fram kommer i V75-5 och det är Tomas Petterssons egentränade 2 Thelma M.M som står bra inne på pengar i detta race och som kommer till denna start med en övertygande seger från spets. Nu kanske det inte blir ledningen, men ett fint lopp i den främre träffen lär man i alla fall få och vid gardering av storfavoriten så är detta formkort givet på lappen!

Dina V75-andelar denna lördag?

KNUTSSON JACKPOT – 597kr (exklusivt)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/121729_V75_2021-07-31_17_5

KNUTSSONS SKATTJAKT – 212kr

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/146051_V75_2021-07-31_17_5

Söndag så åker vi till Åmål för GS75! Spelstoppet är klockan 15:00 och våra spelläggare på Solvalla Andelar håller självfallet öppet system även dit för den som vill haka på. Trevlig helg!


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar