ANDELSTIPSET

Paralympiatravets final med 1,5 miljoner kronor till vinnaren är lördagens stora höjdpunkt och det är topptävlingar rakt igenom som väntar på Åbytravet! En mycket spännande V75-omgång som våra spelläggare har att sätta tänderna i och starttiden för V75 är klockan 16:20. Letar du efter en V75-andel att haka på? Då är adressen som gäller: https://www.atg.se/solvallaandelar

Solvalla andelar

Ett av systemen som håller öppet är vårt populära system Solvallagästen! Systemet där vi bjuder in en ny gäst varje vecka som spelläggare och där all provision tillfaller Solvalla Travskola. Solvallagästen den här veckan är ingen mindre än Timo Nurmos! Normalt så har han ett gäng hästar till start i V75-loppen som är med och krigar om nya segrar, men just den här veckan är så inte fallet och då passade det perfekt att ha honom som gästtippare hos oss på Solvalla Andelar. 96 kronor kostar en andel om man vill ta rygg på Timo i jakten på sju rätt!

Som nämnt är det Paralympiatravets final på Åby den här lördagen och vi måste passa på att kolla vem som är din vinnare Timo, vilken häst har du bäst känsla för?

– Jag tror att 4 Delia Du Pommereux (V75-7) vinner. Det är ett fantastiskt bra sto och det ska bli mycket intressant att se henne tävla här i Sverige.

Solvallagästen, 96 kronor per andel, hittas på följande länk: https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/142372_V75_2021-05-08_6_5

En annan som håller öppet system till lördagens tävlingar är Solvallas tipsexpert Mattias Spante. Två stycken V75-system ansvarar Spante för!

– Det exklusiva systemet för 350 kronor per andel där är det helt enkelt först till kvarn och sedan så har jag även det för 100 kronor per andel för den som vill vara med. Avvaktar som alltid senaste nytt och kollar framförallt in värmingarna innan jag lämnar in, något jag verkligen brinner för!

Vad säger du spelmässigt om lördagens V75-omgång, Spante?

– Det är ju dels sportsligt mycket hög klass vilket är roligt, men jag tycker även att det spelmässigt ser intressant ut. Det finns några lågprocentare som spelarna ser ut att ha tappat bort och sen några så kallade nästa gång-are som jag tror mycket på. Så vi har en mycket trevlig lördag att se fram emot!

– 6 Uncle Töll i V75-5 är en av mina vinnare. Har alltid gillat honom och hans inställning och efter intrycket senast så är det svårt att inte tro på honom den här gången. André Eklundh har bra snurr på stallet för dagens dessutom och det här tycker jag är bästa spiken. Glöm sedan inte bort 8 Cadiz (V75-2) och 9 Maesteraemon (V75-3)! Tycker Flemming Jensens häst är underskattad och strular det inte för mycket från utgångsläget så dyker man upp i segerstriden. Den sistnämnde Maesteraemon sedan ser det ut att bli spännande ändringar på till finalen i Kungapokalen, måste med bakom motiverade favoriten Önas Prince!

Spante Tipsexpert Solvalla - Exklusivt (350 kronor per andel)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/140831_V75_2021-05-08_6_5

Spante Tipsexpert Solvalla (100 kronor per andel)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/39706_V75_2021-05-08_6_5

Missa sedan inte att det är V75 även under söndagen! Då gör vi resan till Finland där storloppet Finlandia Ajo bland annat ska avgöras på Vermo travbana och detta är ytterligare en travdag av mycket hög sportslig kvalitét. Spelstopp klockan 15:00 och vi på Solvalla Andelar önskar en trevlig helg!


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar