fbpx

ANDELSTIPSET

- Erland tillbaka från semestern och laddad för V75, smaskig JACKPOT på Åbytravet!

50 miljoner kronor säger prognoserna att en ensam vinnare kan plocka hem under lördagen på V75, vilken speldag vi har som väntar! Åbytravet är det som är i fokus och hos oss på Solvalla Andelar jobbar våra spelläggare för fullt för att hitta de där rätta dragen som fixar den där härliga höga utdelningen. Vem ryggar du i jakten på sju rätt på lördag? Spelstopp är klockan 16:20 och du hittar samtliga system öppna hos oss på https://www.atg.se/solvallaandelar, glöm inte bort att exempelvis de exklusvia V75-andelarna säljer slut extra snabbt när det är jackpot!

Solvalla andelar

Lars-Erik Erlandsson är den som får guida oss med lite spelidéer här nedan i nyhetsbrevet inför Åbys V75-omgång. Erland som är en av våra populära spelläggare med fina spelvinster under de senaste åren, och till lördagens omgång har han fyra olika V75-system att välja haka på.

Jackpot som nämnt på V75 på lördag! Hur laddad är du för lördagen Erland och vad tycker du att vi bjuds på för spelmässig omgång på Åbytravet. Svårspelat möjligen, eller ser det någorlunda greppbart ut?

- Semestern är över och jag känner mig riktigt laddad inför lördagens V75-finaler på Åby! 

- Vi har sex jämna finaler att sätta tänderna i, där det ligger en skräll på lut både här och där, innan Åby Stora Pris med 1,5 miljon i segerpremie avrundar omgången.

Just Åbys Stora Pris är givetvis russinet i kakan. Låt oss höra din analys av loppet och vilka som är hetast!

- Omgångens mest streckade favorit 1 Hail Mary (V75-7) slutade tvåa i både försök och final i årets Elitlopp. Fick efter det slicka såren ett par månader innan han i genrepet på Eskilstuna satt fast med ett ton i linorna i rygg på ledaren. Den forne derbyvinnaren trivs med förutsättningarna och blir normalt svårfångad från ledningen.

- Loppet är mycket öppet om favoriten bränner, där jag skulle kunna räkna upp 7-8 ekipage med reell vinstchans, och man får mycket bra betalt om så blir fallet.

Om vi ber dig om två hästar i de övriga loppen som du tror väldigt mycket på inför lördagen, vilka två väljer du då att nämna

- Bergsåkertränaren Daniel Wäjersten selar ut en lägesgynnad duo i 1 Gooner (V75-1) och 1 Declan (V75-2), som har formen på topp! Båda öppnar snabbare än medel bakom bilen och innerspår borgar för en bra position i spets eller i den främre träffen innan open stretch nalkas.

Kan du hjälpa oss med två jackpotskrällar då vi ändå är igång och letar sådana?

- Då bjuder jag på två prisvärda kantbollar. 1 Midnight Special (V75-3) drog till ledningen från spår sju senast och såg klar ut hela upploppet ner innan han rullade över i galopp precis på mållinjen i en tät slutstrid. Även här kan det bli spets eller rygg på ledaren och revansch när krutröken har lagt sig!

- Alessandro Gocciadoro selar ut mycket kapabla 6 Always Ek (V75-7) i Åby Stora Pris, som var grymt bra vid sina två segrar på Vincennes i Paris i vintras! Han har visat upp ett brett register med bra statistik över lång distans och är ett spännande streck när miljonerna ska fördelas.

Möjligheten om man vill haka på dig med V75-andelar till jackpoten?

- Jag har fyra lag på rull inför lördagens spännande V75-jackpot, där två av lagen är exklusiva. Samtidigt som det är premiär för mitt lag CHANS, där du för 75 kr/andel får en spännande eftermiddag. Häng på!

TRAVMEDERLAND.SE - JACKPOT (1050 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/54197_V75_2022-08-13_6_5

TRAVMEDERLAND.SE - EXKLUSIV (550 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/203824_V75_2022-08-13_6_5

TRAVMEDERLAND.SE - POTENTIAL (350 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/203823_V75_2022-08-13_6_5

TRAVMEDERLAND.SE - CHANS (75 kronor)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/203826_V75_2022-08-13_6_5

Trevlig helg önskar vi på Solvalla Andelar och lycka till på liret!


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se