fbpx

ANDELSTIPSET

Jackpot då V75-tåget drar till Solänget! Lördagens omgång avgörs i norr där prognoserna säger att en ensam vinnare har chansen att plocka hem hela 46 miljoner kronor på V75. Spelstopp klockan 16:20 och våra spelläggares system hittas på: https://www.atg.se/solvallaandelar 

Solvalla andelar

Mycket snack blir det om kallblodsloppet i V75-1 på Solänget där 6 Månlykke A.M. startar. Stefan Bengtsson är en av våra populära spelläggare som håller öppet system! Vinner Månlykke A.M. och är en bra spik, eller kommer du att gardera Stefan?

- Det är omgångens högsta vinstchans som jag ser det, runt 60 procent, så på mindre matematiska system så spikar jag - medans jag kan tänka mig att gardera om jag spelar för större insatser. Det finns trots allt en del bra motståndare och jag är nyfiken på hur bra 1 Tekno Jerven är, kanske kan få en perfekt smygresa härifrån. 

7 Santos De Castella i V75-2 ser ut att bli veckans klart mest spelade häst. Hur ser du på hans chanser?

- Det köper jag inte att han ska vara. Visst kan det vara perfekt med spår sju men det är inte givet att Örjan träffar från start och det är inte heller givet att han får överta ledningen, så för mig blir det gardering när det nu är voltstart och vanlig vagn som gäller. 

Två speldrag i övrigt som du vill lyfta fram?

- Min bästa spik i omgången är favorit men ändå ingen stor sådan, jag är inne på att 11 Zante Grif har god chans i V75--6 och det är speltekniskt intressant eftersom många garderar upp loppet rejält. Erik är kanske bäst i världen på att köra från spår sex och jag tror han tidigt hittar en bra position och då blir hästen inte lätt att slå för övriga!

- I gulddivisionen så tror jag helt enkelt att 1 Seismic Wave (V75-3) har god chans att leda runt om, hästen är rätt snabb ut och bör antingen hålla spets eller hitta lucka tidigt och han såg toppfin ut senast med gott om krafter sparade och är bäst i det här loppet. 

Har vi glömt att nämna någon jackpotskräll kanske? Berätta gärna!

- En rejäl skräll skulle 3 Mellby Galanga (V75-7) kunna vara i avslutningen, nu tror jag det är fler som har upptäckt att hästen är bra för sin klass - men än så länge spelad på under 5 procent är i alla fall klart lockande!

Möjligheterna att haka på dig med V75-andel?

- Jag kör ett mindre system för bara 49 kronor per andel där jag kommer att ta ställning mot slutet, för att öka chansen att få en lång lördagseftermiddag med spänning på slutet som systemet heter.

Spänning på slutet - 49 kronor:

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/151109_V75_2021-10-16_26_5

Björn Röcklinger är spelläggare för systemet Solvallagästen denna vecka! 96 kronor kostar en andel och all provision tillfaller Solvalla Travskola: https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/142372_V75_2021-10-16_26_5

Söndagens GS75 avgörs på Hagmyren - våra spelläggare har öppnat upp sina andelar och håller öppet fram till spelstopp klockan 15:00. Trevlig helg önskar vi på Solvalla Andelar!


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se