fbpx

ANDELSTIPSET

Jackpot på V75 och Felix bjuder på speldrag!

Det är en extra spännande lördag som väntar då V75-omgången i Gävle kryddas med extramiljoner i potten där en ensam vinnare har chans på hela 53 miljoner. Nedan får ni ta del av vår populära spelläggare Felix Erixson som delger ett par av sina speltankar och alla våra system öppna hittas på https://www.atg.se/solvallaandelar till denna jackpotomgång. Spelstoppet som gäller är klockan 16:20, som oftast på lördagarna, och passa på att hänga med ett gäng i god spelform hos oss på Solvalla Andelar!

Solvalla andelar

Det körs om en rosa biljett i Prins Daniels Lopp i V75-6 vilket givetvis kommer bli den stora snackisen under lördagen. Hur lyder din analys av det racet och vem tror du tar hem segern Felix?

- Prins Daniels Lopp ser man alltid fram emot med förtjusning. Det är alltid ett riktigt bra fält som ställer upp här och i helgen verkar vi få ett jämnspelat fält. Min förstahäst i loppet är 1 Beads, kan låta konstigt då han kommer med två raka galopper - men Frode Hamre lovordar denna femåriga Archangel-avkomma väldigt mycket och nu har han lottats till spår ett bakom bilen, ett spår som är väldigt gynnsamt från start på Gävle. Till denna start rycker Frode även skorna på sin femåriga hingst. Med startsnabba konkurrenter längre ut på vingen så är det ingen jag vågar gå fullt ut på utan jag kommer nog ta upp emot sex hästar här på mina största andelar. Ranking: 1-6-3-2-4-7-10-5-9-8

Ett lärlingsrace för ston med femton hästar får vi se i V75-2 och spelarna verkar inte ha helt lätt att bena ut det loppet. Läge för skräll eller tror du någon av de betrodda vinner?

- Jag älskar dessa lärlingsrace med femton hästar, det är riktigt bra spellopp då det ofta blir lite stökigt. Till lördag har jag dock funnit omgångens bästa spik i detta lopp då duktige tränaren Oskar Kylin Blom selar ut 12 Kia Ora som ser ut att vara under kraftig utveckling. Senast på Åby fick hon ett riktigt tungt lopp men höll ändå riktigt bra. Oskar vill helst se hästen med ett rygglopp denna gång och hittar bara Marcus Lilius en vettig position tror jag inte att någon står emot henne när Lilius kastar loss. Runt 22 procent i nuläget, kanonspik denna jackpotomgång!

Vi har även kallblod på kupongen denna vecka då Gunnar Wallbergs Minne körs som V75-4. Vad känns mest intressant där? 

- Här köper jag inte favoriten, 3 Wolt, alls. Senast vann han trots galopp men det var inte något intryck som blänkte då travet inte alls flöt. Utan min första häst i loppet är 10 Ulvsåsen som har siktats mot detta lopp under en längre tid. 

- Men här har jag också ett riktigt bra drag i form av 14 Norrlands Scott som är spelad till runt fem procent. Det blir barfota runt om och Björn Goop i sulkyn likt finalen näst senast på Romme!

Mest spännande från de övriga loppen som du vill lyfta fram denna jackpotomgång?

- Jag kommer göra ett försök att fälla omgångens största favorit 5 Epimetheus i V75-7 trots att han har sett riktigt bra ut, han är nästan uppe på 80 procent och vill man åt hela potten så är det honom man måste fälla. 9 Västerbo Pokerface har gott kunnande och har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Men den riktiga smällkaramellen är Peter G Normans sexåriga valack 7 Cash Cowboy som tyvärr inte alls fått till det i år, men här finns kunnande och till två procent har jag svårt att hålla fingrarna borta!

Om man vill haka på dig med V75-andel till jackpoten på lördag?

- Det finns tre olika möjligheter att haka på mig med andel!

Felix Erixson – Exklusiv 1203 kr á 8 andelar

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/140783_V75_2022-05-21_16_5

Felix Erixson – Solvalla 500 kr á 10 andelar (varvas max 5 gånger)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/67709_V75_2022-05-21_16_5

Felix Erixson – Budget 100 kr á 25 andelar (varvas max 5 gånger)

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/74980_V75_2022-05-21_16_5

Kenneth Haugstad kliver in som veckans Solvallagäst! Vårt populära andelsspel med nya spelläggare varje vecka, där det som vanligt är 96 kronor för en andel.

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/142372_V75_2022-05-21_16_5

Trevlig helg önskar vi på Solvalla Andelar!


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se