ANDELSTIPSET

- Åby är alltid intressant och det ser ut att bli fint väder med sex plusgrader under lördag eftermiddag - helt enkelt en härlig V75-omgång att se fram emot! Det finns alltid risk för låg utdelning när det är fint väder och fina förutsättningar, men loppen ser jämna ut på förhand. Hoppet finns definitivt för en högre utdelning och bra betalt på sju rätt!

Solvalla andelar

Det säger Jimmy Tapper inför lördagens V75-omgång. Jimmy som är en av våra populära spelläggare på Solvalla Andelar och håller öppet system - totalt så finns det i nuläget 29 olika system hos våra spelläggare att välja på.

På lördag är det dessutom andra veckan för det nya systemet Solvallagästen! Veckans gästtippare är Pasi Aikio (bilden) och precis som förra veckan så kostar varje andel 96 kronor om man vill vara med på chansen till full pott i det systemet, där all provision tillfaller Solvalla Travskola. Pasi, har du hittat någon bra spik till lördagens V75?

- 5 Lyckans Cash (V75-2) gillar jag skarpt. Hon kommer dessutom från ett riktigt formstall och jag tror hon ska kunna ta dom på styrka här. 10 Lucky Truc (V75-4) är en annan, han har visat att han kan klättra i klasserna bara han håller sig i trav.

Länken till systemet för Solvallagästen hittas här 96 kr/andel (10 andelar) > > 

Då skotvånget är hävt från den 1:a mars så blir det årets första V75-omgång nu på lördag där tränarna får chansen att rycka skorna. Vilka två hästar som är tilltänkta att tävla barfota runt om tycker du är extra intressanta, Jimmy Tapper?

- I V75-2 ska flera ekipage tävla barfota runt om, men det som känns intressant är att både 2 Georgia Am och 3 Juni Rapid ska tävla utan skor för första gången. Även helstängt huvudlag för första gången på 3 Juni Rapid känns spännande. Det är en häst som har visat gott kunnande, men som det samtidigt har strulat en hel del för.

- Vill även lyfta fram 4 Dark Roadster (V75-7) i den avslutande avdelningen som är den hetaste på hela tävlingsdagen med barfotabalansen. Har endast tävlat utan skor vid ett par tillfällen tidigare och har då visat att han höjer sig ett snäpp. Nu är det spetsläge och jag tror att Dark Roadster kommer dansa undan i ledningen till en enkel seger!

Speldrag i övrigt till omgången, vilka mer hästar vill du lyfta fram? Kanske någon skräll som vi glömt att nämna?

- Förutom de hästar jag redan nämnt vill jag lyfta fram 7 Bazinga Cheri i V75-6. Kommer till den här starten med två raka segrar i bagaget och även om det har varit i enklare sammanhang så har intrycken varit bra. Senast vann hon från ledningen på ett bra sätt och det låter från stallet som att man har siktet inställt på den positionen återigen. Tuffare emot, men kan hamna bra på det och då är hon inte helt avsågad. Oavsett löjligt lite spelad sett till vinstchans. Ett givet bud!

Möjligheterna att haka på dig med V75-andel?

Köp Tappers Bomb - 425kr/andel (10 andelar) > >

Köp Tapper Utan Spik - 153kr/andel (12 adnelar) > >

Köp Tappers Tappra - 144kr/andel (10 andelar) > >

Vi noterar att du håller öppet andelar även till söndagens GS75 på Umåker. Har du någon tidig idé till den spelomgången som du kan bjuda oss på?

- Jag tycker det ser spännande ut för 4 Mr Sånna (GS75-1) i den inledande avdelningen. Kommer från en seger och har formen på topp! Från ett bra utgångsläge ska han ha en bra spetschans, en position där det har blivit sju segrar på åtta försök. Är inte favorit på de tidiga strecken och skulle det hålla sig fram till start skulle han vara en mycket spelvärd spik.

Köp Tappers Bomb (unikt system) - 425kr/andel (10 andelar) > >

Köp Tappers Tappra - 144kr/andel (10 andelar) >>

Söndagens GS75 avgörs som nämnt på Umåker den här veckan! Intresserad av att haka på någon av våra spelläggares andelar dit? Då är länken som gäller precis som vanligt https://www.atg.se/solvallaandelar för att hitta samtliga spelläggares GS75-system.


VILL DU HA KOLL PÅ DITT SPELANDE? 

Här hittar du
Solvalla Andelar