fbpx

GORM DRAR PÅ SIG MUSTASCH I NY ROLL

Inget annat ord i den svenska vokabulären är mer negativt laddat än cancer.
Alla har något – eller dessvärre någon – att relatera till.
Och när svensk travsport under november går samman i kampen mot prostatacancer finns det också historier som startade i becksvart mörker, men ser ut att sluta med solsken.

NORDISKA TRAVMUSEET DELAR UT GULDNÅLAR PÅ SOLVALLA

På lördag, i samband med Solvallas STL-tävlingar, passar Nordiska Travmuseet i Årjäng på att dela ut en Guldnål till de tvåbenta som valts in i Hall of Fame. – Efter en guldnålsmiddag på Solvalla och en på Menhammar återvänder vi nu till Solvalla för att skapa en tradition där vi hedrar travets storheter säger museets ordförande Tore Fyrand.

MÖT MATTIAS DJUSE I "MITT TRAV"

I säsongsavslutningen av ”Mitt Trav” träffar ni Mattias Djuse på hans gård utanför Enköping. Där berättar han om träningen av de drygt 100 hästar han har på listan, stjärnan Racing Brodda och hur snacket går på familjemiddagarna.

MÖT KAJ WIDELL I "MITT TRAV"

I ”Mitt Trav” denna vecka träffar ni kusken Kaj Widell. Han har drabbats av flertalet motgångar genom sin karriär, men kärleken till travsporten och viljan att vinna har alltid tagit honom tillbaka till tävlandet. Så även denna gång.

NYTT AUKTIONSLOPP PÅ SOLVALLA

Solvalla får ett nytt annorlunda lopp i oktober nästa år. Det handlar om en fri handicap med 150.000 kronor i förstapris för hästar som sålts på Travera under det senaste året. "Anmälningslistan" påbörjas redan nu i helgen.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport med cirka nittio tävlingsdagar om året. Här arrangeras Elitloppet – ett av världens största travlopp. På arenan erbjuds även event, mässor och konferenser. Solvalla ligger i Bromma i Stockholm och drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se