ANDELSTIPSET - V75

Högklassiga tävlingar på Solvalla i dagarna två väntar närmast! Under fredagen körs Solvalla Grand Prix med bland annat Ecurie D., Power, Brother Bill och Aetos Kronos med i startlistan och hos oss på Solvalla Andelar håller våra spelläggare givetvis sina V64-andelar öppna till kvällens omgång! V64 hade premiär på butiksandelar i måndags och ikväll så finns det 13 olika system öppna att haka på med insatser från 33 kronor upp till 350 kronor per andel.

ANDELSTIPSET - V86

- Det finns frågetecken på samtliga favoriter i kvällens omgång och jag blir inte förvånad om alla åtta bränner faktiskt, vilket också gör att jag tror att det blir bra betalt till dem som hittar alla åtta rätt!

ANDELSTIPSET - V75

- Jag kan inte köpa att 1 Ovation L.A. är klar favorit i V75-3. Egentligen är ju förutsättningarna så bra som de kan bli med en startsnabb häst över kort distans på spetsbanan Jägersro, men i det här fallet så tycker jag helt enkelt att 2 Becker är en bättre häst och är han som senast, då han vann lätt på ett tilltalande sätt, så tror jag på goda möjligheter att vinna loppet. Beaktat insatsprocent så är det här en given spik för mig!

ANDELSTIPSET - V86

- Dagens bästa spik bör vara 2 From The Mine (V86-7) som gjort en strålande säsong och i dom två senaste starterna slagit högsta eliten. Känslan är spets och slut ikväll!

ANDELSTIPSET - V75

- 5 Claw (V75-1) tror vi mycket på i ett öppet lopp, speedig sort som går bra varje gång!
Det säger man från Solvalla travskola inför lördagens spännande jackpot på V75 Romme. 60 miljoner kronor är prognosen just nu på vad en ensam vinnare kan ta hem. Snacka om en mycket intressant spelhelg som väntar!

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se