Propulsion laddas mot Paris - och eventuellt också mot Elitloppet

På tisdagen kom det definitiva beslutet om fortsatt tävlande för Propulsion. Daniel Redén laddar stjärnan mot ett tredje Prix d’Amerique och öppnar även dörrar för ännu en start i Elitloppet.
- Propulsion har ju bara blivit bättre och bättre - det hade varit förvånande om man valt att sluta tävla med honom, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

V75: Conrads Rödluva imponerande BC-vinnare

- Hon har allt, teknik, lungor, inställning. Det känns som att hon var skapt för att bli en av de bästa som jag kommit i kontakt med i alla fall. Jag har inte tagit henne speciellt hårt heller. Det här kan gå hur långt som helst, om hon får vara frisk och hel.

156 000 till travskolan i Umeå efter Spantes V75-vinst

De unga på Umåkers travskola behöver inte sälja så många kakor i jul. Tipsexperten Mattias Spante ordnade som genom ett trollslag 156 000 kronor på V75 till bland annat stallrenovering.
- Spante har lokal förankring och är ju en mycket påläst man som levererade helt enligt önskemål, säger travchefen på Umåker Robert Karlsson.

V75: Tusentals delade på rekordpott

För första gången över 200 miljoner i omsättning. Ännu mer att dela ut i vinster. Men någon rekordutdelning blev det inte. Istället var det många som fick dela på lördagens historiska V75-pott.

Stockholms Ponnytravsällskaps stora V75-chans

Tack vare Svante Båths genorositet och Anders Malmrots V75-kunskaper kan Stockholms Ponnytravsällskap få ett ordentligt tillskott i kassan.

Solvalla

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma