ANDELSTIPSET

Premiär! Under lördagens V75-omgång så dyker systemet SOLVALLAGÄSTEN upp hos oss på Solvalla Andelar - ett system där olika Solvallaprofiler bjuds in som gästtippare. Först ut är Mattias Djuse!

ANDELSTIPSET - V86

Bergsåker och Solvalla är det som delar på V86-tävlingarna denna onsdag och vi på Solvalla Andelar har tagit pulsen på Lars-Erik Erlandsson (TravmedErland.se) och kollat lite av hans speltankar inför kvällen. 

HARPER HANOVERS BLIR MILJONLOPP

Solvallas Elitloppshelg får ännu ett miljonlopp 2021. Förstapriset i stayerklassikern Harper Hanovers Lopp blir för första gången sjusiffrigt.

ANDELSTIPSET - V75

- Jag både tror och hoppas på att Erik Adielsson (bild) kommer att stå som slutlig vinnare av V75 Champions då det är den kusk jag håller allra högst av alla här hemma på våra svenska banor. Tycker att han har flera bra chanser till fina placeringar till lördagens race!

ANDELSTIPSET - V86

- V86-8 känns rätt öppet och även om 1 Shutupandscratchme inte kan hålla spets så behöver inte en resa i typ tredje invändigt vara fel. Det krävs en del tempo på loppet då hästen är mer stark, men förutsättningarna är som sagt inte så dumma med spår ett och till under tio procent så är hästen given för mig!

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se