ANDELSTIPSET - V86

V86-jackpot på Boden denna onsdag! En spännande spelkväll där våra spelläggare hos Solvalla Andelar låter riktigt laddade för omgången och flera av andelslagen har dessutom aviserat toppform den senaste tiden. Senast i raden var Felix Erixson i lördags på V75 då han satte sju rätt på båda sina system! 5.596 kronor respektive 14.496 kronor tillbaka per andel på systemen och vi på Solvalla Andelar säger stort grattis!

ANDELSTIPSET - V75

V75 på Dannero den här söndagen! Svenskt Kallblodskriterium ska avgöras där hela 600.000 kronor väntar vinnaren. Förra året vann Bäcklös Uriel (bilden). Vem vinner i år?

ANDELSTIPSET - V75

Dubbla V75-omgångar under helgen och vad passar då bättre än toppform hos flera av spelläggarna hos Solvalla Andelar? Lördag är det V75 på Åby som gäller i samband med Åbys Stora Pris och på söndag avgörs Svenskt Kallblodskriterium vilket innebär en extra V75-omgång på Dannero.

ANDELSTIPSET - V86

Sommarturnén för V86 fortsätter och ikväll onsdag är det Mantorp och ett gäng uttagningslopp till Breeders Crown som gäller. Spellägarna på Solvalla Andelar kommer med god form inför kvällens omgång!

ANDELSTIPSET - V75

Sommartravets Final och Rättvik är det som väntar då det är dags för lördagens V75! Hos Solvalla Andelar är formen på topp hos flera av lagen, med högsta möjliga tre stjärnor i ranking, och räkna med att övriga också är laddade för att slå till med fina spelvinster i helgen!

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se