fbpx

MÅNADENS HÄSTÄGARE - OKTOBER 2021

Förutom att vara en av våra mest förekommande stall pseudonymer så är Olof Brodin (Chartering) AB ett familjeägt skeppsmäkleri och rederiföretag.

ANDELSTIPSET

Solvalla. V75. Och det är JACKPOT! En mycket spännande lördag som väntar och ett bra tillfälle att hoppas på härliga julklappspengar. Det är hela 44 miljoner kronor att spela om enligt prognoserna och hos oss på Solvalla Andelar har vi ett laddat gäng spelläggare! Nyfiken på alla våra system som är öppna? Då surfar du in på: https://www.atg.se/solvallaandelar

NORDISKA TRAVMUSEET DELAR UT GULDNÅL PÅ SOLVALLA

På lördag, i samband med Solvallas STL-tävlingar, passar Nordiska Travmuseet i Årjäng på att dela ut en Guldnål till de tvåbenta som valts in i Hall Of Fame. Vi har länge sökt ett sätt att smycka våra invalda och nu har vi hittat vårt sätt att hedra travets storheter säger museets ordförande Tore Fyrand.

HALLÅ DÄR STAFFAN LIND...

Likt en karaktär i en Vilhelm Moberg-roman tog Staffan Lind 2001 sitt pick och pack – och sin familj i Västerås – för att flytta till USA. Med små meriter men en stor dröm.

MÅNADENS HÄSTÄGARE - SEPTEMBER 2021

Hästägarföreningen har utsett Skärgården Ambulans till "Månadens Hästägare" för september.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se