fbpx

ANDELSTIPSET

Lars-Erik Erlandsson visar härlig spelform för dagen och han får utveckla sina tankar inför kvällens V86-omgång hos oss på Solvalla Andelar! Bodentravet är det som gäller och spelstopp är klockan 19:20 på V86-spelet. Alla våra spelläggare hittar du som vanligt på: https://www.atg.se/solvallaandelar

Spelformen är som nämnt på topp hos dig Erland! Fina vinster på slutet och just på V86 har det varit alla rätt flera veckor i rad. Berätta lite om framgångarna!

- Ja, det har stämt väldigt bra på just V86, där flera av mina system har haft alla åtta rätt fyra  veckor i rad. Förra onsdagen var det lag JACKPOT, LILLA och ALLTID TRE STRECK som fick fina pengar tillbaka i vinst.

- Även V75 börjar få upp ångan, där lag EXKLUSIV och LILLA hade alla sju rätt på Axevalla i lördags. Men som vi vet är tipsformen en färskvara, där det gäller att vara ödmjuk och jobba vidare i samma hårda takt!

V86 på Boden ikväll där två hemmahästar drar mycket uppmärksamhet till sig. Makethemark och Swagger. Vad tror du om deras chanser?

- 7 Makethemark (V86-7) har sett finfin ut i två starter efter tre månaders frånvaro på grund av avelsarbete och har nog inte så många procent kvar till den absoluta toppformen. Men det förväntas svar invändigt från 2 Mindyourvalue W.F. och 5 Selmer I.H. och det blir ingen promenad i parken då han troligen får göra grovjobbet utvändigt utan rygg sista varvet.

- Segerstaplaren 9 Swagger (V86-8) kommer till start med sex segrar på de sju senaste och verkar vara på väg mot stjärnorna. Trivs dock allra bäst med tätkänning och från bakspår får han rätta in sig i ledet, vilket också gör honom sårbar i min bok. 2 Speedy Tilly har två formhöjande lopp innanför västen och såg fin ut vid sin spetsseger senast, där han vunnit fem av sex, och vi behöver inte fundera på vilken taktik Robert Bergh väljer när bilen släpper fältet. Mest spännande ekipaget i loppet är dock 6 Il Duce Boko, som ikväll gör sitt första framträdande i formstarka Daniel Wäjerstens regi. Vi vet sedan tidigare vad den kapabla sexårige Muscle Hill-hingsten kan prestera när han visar sig från sin bästa sida, och det här känns riktigt spännande!

Omgångens största favorit blir Fifty Cent Piece. Vinner hon?

- Ja, det tror jag! USA-importen 1 Fifty Cent Piece (V86-4) visade fantastiskt fin moral vid sin seger utvändigt ledaren sista varvet i Stosprintern på Halmstad näst senast och verkar ha ett löphuvud gjort av guld, vilket hon också visade vid sin seger i Drottningens Pokal på Åby i maj. Senast spände hon musklerna mot hingstarna i ett Fyraåringstest på Eskilstuna, där hon galopperade i en kvick start bakom bilen efter 150 meter körda. Lite svårbedömt om hon lyckas försvara innerspåret ikväll, men jag tror hon vinner det här loppet alla vägar och att spetsstriden inte har så stor betydelse för utgången.

Något speldrag som du vill lyfta fram i övrigt?

- Det är aviserat med första barfota runt om och jänkarbike på 7 Backwood's Boogie i treåringsloppet (V86-6) som ser öppet ut på papperet, och lyckas Ulf Ohlsson vara först ner till sargen kan det räcka långt.

- Och så glömmer vi inte mitt bästa drag i omgången 6 Il Duce Boko i avslutningen (V86-8), som kanske gör att det blir plättar med sylt till desert även den här onsdagen!

Möjligheterna att haka på dig med V86-andel?

- Jag har fyra lag på rull I olika prisklasser inför kvällens V86-batalj - häng på!

TRAVMEDERLAND.SE - EXKLUSIV

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/140835_V86_2021-07-28_11_3

TRAVMEDERLAND.SE - STORA

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/47341_V86_2021-07-28_11_3

TRAVMEDERLAND.SE - LILLA

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/41222_V86_2021-07-28_11_3

TRAVMEDERLAND.SE - ALLTID TRE STRECK

https://www.atg.se/solvallaandelar/spel/118597_V86_2021-07-28_11_3

 

FUXLOPPET MED FÖRHÖJD PRISSUMMA

Fuxloppet har blivit ett populärt inslag under Jubileumspokals-kvällen och körs i år för fjärde gången.

MÅNADENS HÄSTÄGARE - JUNI 2021

Solvalla Hästägarförening har utsett månadens hästägare för juni 2021.

SUCCÉN MARGARETAS TIDIGA UNGHÄSTSERIE I YTTERLIGARE FEM ÅR

Efter 80 lopp och nära 50 miljoner kronor i prispengar till hästägarna står det klart att succén Margaretas Tidiga Unghästserie får en fortsättning.

MÅNADENS HÄSTÄGARE - MAJ 2021

Solvalla Hästägarförening har utsett månadens hästägare för maj 2021.

SOLVALLA

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. Travbanan har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras också många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

KONTAKTA OSS

Växel: 08-635 90 00
E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning: 
Tel: 08-635 91 00
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma

OM SPEL

Solvalla är en arena för alla åldrar, men för att spela måste du vara över 18 år.

Har spelandet blivit ett problem?
Ring 020-81 91 00
eller besök stodlinjen.se